Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre..

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen

Jag vill bli gravid igen, föda barn igen och gå på date med min man på tu man hand igen. Det sista låter kanske larvigt men det var så längesedan vi bara var VI. Vet dock inte om vi är redo att lämna bort Jason ännu då det tar emot för oss båda men så småningom, haha.

Tre saker jag uppskattar

Livet och allt som det har att erbjuda! All god mat vi har i kylskåpet och känslan jag får av en lång dusch.

Tre saker som jag vill ha

Vill ha ett par nya Nikeskor, den fina sovormen från Ferm Living till Jason och en fin trädgård

Tre saker jag älskar att göra

Blogga, promenera i solen och träna

Tre ord som beskriver mig

Positiv, driven och omtänksam

Tre saker jag vill bli bättre på

Jag vill ha bättre tålamod, inte vara lika långsur (på F, haha) och sluta ha dåligt samvete för ALLT när det kommer till min mammaroll.

Tre saker jag inte kan vara utan

Min familj, choklad och SOL

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga

Att vi ska lyckas renovera vårt nya hus + inreda det helt efter våra önskemål och visioner. Att vi ska få fler barn och att vi ska ha ett långt och lyckligt liv ihop med nära och kära.

11671-20140724-183652

Bästa, bästa <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss