Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Snabb och god middag

13552557_10209780305245682_1889043105_n13530330_10209780305205681_1067324985_n13552585_10209780305285683_1201198411_n

Vi blandade den glutenfria pastan med lite crème fraich, färskost med paprikasmak, körsbärstomater och oliver, salt och peppar + basilika. Jättegott! Denna pasta tycker jag är SÅ god och smakar i princip som ”vanlig” pasta. Ett stort tips! Nackdelen är (enligt mig) att den lätt klibbar fast när man kokar den.

Kommentarer

 1. Elin

  Hej! har precis börjat läsa din blogg och har verkligen fastnat för den!😄ja har en kanske ganska konstig fråga men vad brukar du äta till frukost? skulle behöva lite inspiration och tycker att allt annat du lagar ser så gott ut!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men tack!! <3 <3 Kan skriva ett inlägg om det framöver 🙂 Håll utkik nästa vecka 🙂 kul att du har hittat hit och stor kram <3

 2. Linnea

  Jag jobbar på Ica-lagret Västerås i frysen, senast idag såg jag förpackningar där det stog ”quorn – bullar”. Har alltid undrat vad det var för något, har förstått att det är något vegetariskt men sen har jag inte kopplat till 100% pga ordet ”bullar” haha! Tack för en mini aha-upplevelse såhär efter jobbet haha

 3. Caroline

  Hej, aldrig smakat på ”vanlig” pasta då jag är glutenintolerant:( så nyfiken på vart man kam hitta den pastan?😊

 4. Alicia

  Vill absolut inte att du ska ta illa upp, tycker ni är en jättegullig familj. Men hur tänker ni kring Jasons mat? Ska han bara få äta veganskt tills han själv får bestämma? Och bestämmer han sig sedan för att äta produkter med mjölk i är risken stor att han kommer vara allergisk mot laktos. Då han aldrig ätit det tidigare tänker jag.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Tack! Jason äter vegetariskt precis som vi. Vi är inte veganer utan har bara uteslutit kött och fisk. Allt annat äter vi. Kram på dig!

 5. Joanna

  Sambon är glutenintolerant o jag tycker oxå pastan bara klibbar så jag brukar dela pastan så den är typ 5 cm lång då är de lättare att röra om o klibbar inte ihop 😀 Roligt med recept 😀

 6. Emma

  Om pastan klibbar fast så kan man hälla i olivolja eller någon annan sorts olja , då blir det inte alls klibbigt.. Tips från Gordon ramsey

 7. Elin

  Hej
  Tack för en väldigt bra blogg!
  Har du testat att slå lite olja i pastavattnet? Det kan hjälpa mot att det klibbar ihop 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss