Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

SOMMARLISTA

Planer för sommaren?
– Resa utomlands, mysa med familjen, njuta av lugnet och ledigheten och förhoppningsvis sola, bada och äta massor av gott.

Bästa sommarstället?
– Jag skulle helst av allt bo i Göteborg nu på sommaren. Älskade att hänga vid havet där. Så fint och avkopplande! Jag får sinnesro och mår så bra av västkusten.

Här badar du helst?
– Jag är en badkruka när det kommer till kallt vatten! Men badar gärna om det är varmt. Så gissar på att jag helst av allt badar i en varm pool. Hoppas det är någorlunda varmt i havet nu när vi ska iväg nästa vecka så att jag får doppa mig även där =)

Hur länge ska du vara ledig?
– Med mitt jobb är jag alltid ledig men samtidigt aldrig ledig. Så jag kommer att köra på som vanligt och leverera inlägg här inne till er varje dag med nöje. Jag älskar mitt jobb!

Vad ser du mest fram emot?
– En riktigt varm vecka! Vi får se om det kommer någon sådan. Vi har bara haft strödagar av värme nu och det har regnat varannan dag, haha.

Bästa sommarmaten?
– Potatissallad, halloumi, majskolv.. Allt som är grillat (och vego såklart)! Sedan älskar jag jordgubbar och vattenmelon. Det hör till sommaren för mig.

Vad kommer du köpa inför sommaren?
– Jag har redan köpt allt jag behöver. Det som var prio ett var en ny bikini. Tycker det är kul med en ny varje år. Jag samlar på dom och har fina minnen från olika tillfällen med alla mina bikinis, hehe. Exempelvis så bar jag min bikini från TRIANGL i princip var och varannan dag vårt första år som vi bodde i Göteborg. Direkt jag plockar fram den så tänker jag på alla kvällar vid klipporna som vi hade. Rätt kul ändå. Nytt för i år är att jag även har skaffat en baddräkt.

Vad lyssnar du helst på?
– Typ fågelkvitter eller tystnaden på landet. Eller havet! Gillar sommarens ”naturliga” ljud.

Bästa sommardoften?
– På sommaren vill jag lukta sött och fräscht men gärna varierat! Tycker att The Body Shop har goda och fräscha dofter.

Hur kommer du att minnas midsommar 2016?
– Som en helt fantastisk dag! Var så underbart att få uppleva Jasons första midsommar och att dessutom få spendera den med fina vänner. Dagen efter åt vi god lunch ihop med familjen och det kommer jag också att se tillbaka på med glädje. Tror att denna midsommarhelg var den bästa på väldigt länge faktiskt.

13576322_10209796436208946_1523855415_n13578609_10209796436488953_1194921289_n13552754_10209796436248947_1582051329_n

Jag och mini i gräset igår =) 

Kommentarer

  1. annie

    På sista frågan så står det ju ”hur kommer du att minnas sommaren 2016” så har du svarat ”som en helt fantastisk dag” lät så himla skoj och är ju delvis sant eftersom sommaren är så kort haha 😀

  2. Julia

    Tips till inlägg:
    – berätta mer om era familjer, syskon oh rötter överlag (vem har släkt i Ryssland?)
    – Vilka kändisar är era ’frikort’?
    – Hurdan musik lyssnar ni på? Förutom Bieber då heh
    – Om ni skaffar en till hund så blir det igen en blandras/hemlös?

    Hur ofta har ni BVC-besök i Sverige? Tycker du om er BVC-skötare? Vi har varannan månad i Finland. Läkarbesök med 4 mån mellanrum.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish