Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fina!

Hur mår ni? Vi mår bra och efter ett par tuffa nätter (Jason har sovit ganska dåligt då han har varit sjuk) så ser vi äntligen ljuset i tunneln.   Igår kväll bestämde vi oss för att fylla kyl och frys inför jul och min första plan var att göra det på fredag. Är dock glad att jag tänkte om med tanke på hur otroligt mycket folk som var ute redan under gårdagen. Och 23e är ju löning och dan för doppardan! Så det hade nog varit kö in på Ica, haha =) Aja, nu är det gjort iallafall och det ska bli riktigt mysigt att fira jul hemma hos oss. Ser fram emot att få hit familjen på middag och bara äta och ha det trevligt.

Hur ser era julplaner ut förresten? Här nedan kan ni se våra:

Dagen innan jul ska vi fira in julen med vänner. Vi blir bjudna på mat och ska byta julklappar och bara umgås. Det blir så roligt för barnen att få fira jul ihop på det viset innan det är dags för den ”riktiga” julen.

På julaftonsmorgonen så kommer min fina vän hit och äter grötfrukost med oss.

Mitt på dagen ska vi hälsa på hos min mormor tillsammans med mina syskon.

På eftermiddagen/kvällen så blir det Kalle Anka och julbord hemma hos oss.

Vi har också lite planer på juldagen och annandagen! Men dom berättar jag mer om när det är dags. Vi har mycket släkt och vänner som vi vill hinna umgås med och det är många som vi känner som är i Umeå och hälsar på över jul då dom bor någon annanstans för tillfället. Man får passa på att umgås nu när man kan!

15683475_10211513684939091_1446286045_n

Nu är det påfyllt med godsaker här hemma! Älskar när kylen är fullpackad med grönsaker och frukt.

15644904_10211513684859089_313361150_n15644805_10211513685219098_735579479_n

15683593_10211513685179097_1600176938_n

Och tre bilder från när jag var hos frisören igår! Blir alltid så bortskämd med gott fika och kaffet är sååå gott där =) Visst är förresten den fina kannan från H&M? Den är ju så otroligt snygg! Och huvudet som man satte fast löshåret på under tiden som mitt egna hår färgades är lite smålustigt kan jag tycka! Var bara tvungen att visa er, haha 😉 Kommer bilder och video från frisörbesöket lite senare idag. Kram!

Kommentarer

  1. Lisa

    Åh vilken fin kanna 😀
    Hehe jag ryckte till lite när jag såg dockhuvudet den såg lite läskig ut ju 😉

    Vi ska fira Julafton hos mina föräldrar, det blir jag, sambon, och min lillebror är på besök från Malmö..
    Ska bli kul att träffa han, blir ju inte så ofta då han har både jobb och flickvän i Malmö..
    Eventuellt att min syster med familj kommer förbi en sväng också innan dom ska till hennes mans sida av släkten..
    Det är helt klart det bästa med julen, att kunna umgås utan stress och njuta av god mat och massa godis 😀
    På Juldagen ska vi hem till min sambos föräldrar och fira med hans bror och familj..
    Och Annandag Jul ska vi hem till mina föräldrar igen, men då kommer syster med familj och min dotter dit också.. 🙂
    Hoppas ni får en underbar jul <3
    Kram

  2. Vanja, 20 år och småbarnsmamma

    Låter jätte mysigt!

    Imorgon (23e) ska vi till min mor på kvällen och äta tacopaj och spela bingolotto!
    Julafton spenderas hos svärmor. Själv kommer jag baka under Kalle då jag inte har ro att sitta still så länge. Efter det blir det julbord och till kvällen fika och paketöppning.
    Juldagen blir det en minijul hos min farmor med dom på min pappas sida.
    😀

  3. Sarah

    Hej gabbi, i skolan blev jag kär i en kille som jag berättade för att jag gillar honom, det gjorde han för två veckor sedan o då typ skrattade han åt mig. Men sen har jag sett att han och hans kompisar kollar på mig så förstod jag väl typ att han också gillar mig. Men sen så börjar han följa min kompis på Instagram och snapa henne o fråga vad hon gör. Igår snapade han mig och berättade att han var kär i mig o skrev ”I love you” mm. Men sen får jag veta att han också skrev till min vän att han är kör i henne. Vad ska jag göra? Jag vet att det för det första inte har direkt något med detta blogginlägg att göra och att du inte kan lösa alla problem men jag behöver en utomståendes åsikt/syn på vad jag ska göra. Kram o ha en fortsatt trevlig dag💕

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh fina du 🙁 vilken jobbig sits.. Alltså jag hade pratat med honom! Du kan inte få bättre svar från någon än från honom. Så fråga honom allt du undrar över och se till att få ärliga svar på dina frågor. Jag tror på öppna kort och dialog <3 så vet du hur han tänker och varför han gör som han gör och kan gå vidare med ditt liv på något vis därifrån. KRAM<3

  4. Mia

    Nej.. inte ha bananer i kylen, där trivs dom inte alls. Ha dom i rumstemperatur och vira lite plastfolie runt ”huvudet” där dom sitter ihop så håller dom sig fräscha myycket längre 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish