Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Livrädd mitt i natten

Jag har på senaste läst tre inlägg på bloggar om att det spökar/har spökat hemma hos dom. Jag har varit med om något riktigt läskigt för ett par år sedan under tiden som jag bodde hemma. Detta var året innan jag flyttade hemifrån om jag inte minns helt fel.

Jag hade alltid tända ljus på hösten och innan jag skulle lägga mig så släckte jag såklart allihop. Jag var väldigt noga med att verkligen släcka dom och såg till att det inte var någon glöd kvar på något av ljusen. Mitt i natten vaknar jag av att det lyser i HELA rummet. Tre ljus är tända och brinner med enorma lågor. Det var så otroligt obehagligt och jag förstod ingenting. Fick verkligen panik! Kändes som att det spökade.. Kommer ihåg att jag satt kvar i sängen jättelänge och bara skakade och gapade. Nej, fy! Det var riktigt obehagligt. Och jag finner ju ingen logisk förklaring till det heller..

Annars har jag varit med om att Jasons leksak har låtit mitt i natten. Då blev jag också så himla rädd, haha.. Men det kan man nog iallafall fina en logisk förklaring till =)

Har ni varit med om något spöklikt någon gång?  

img_0115.jpg

Det var denna leksak som levde om! Så obehagligt att vara med om mitt i natten när man är trött och det är mörkt.

Kommentarer

  1. Helen

    Hej Gabriella! Tycker att du har en jättefin blogg som jag läser ofta! 🙂 Jag gillar din stil på inredning, ditt hem är så fint! 🙂 Jag undrar vad ni har för modell på säng och soffa och vart ni köpt dem ifrån? Gott nytt år!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså tusen tack!! 🙂 <3 sängen heter SLEEP från Mio 🙂 och soffan vet jag inte vad den heter. Var så längesedan vi köpte den.. Men den är köpt på WEGOT, kram och detsamma <3

  2. Frida

    Haha jaaa mitt i natten låter det så JÄKLA högt som att en stol ramlar i golvet eller något?! Morgonen efter fatta vi vad det var, en kastrull jag diskat på kvällen ställt på sniskan låg på golvet.. men vi letade i garaget och på inglasning om det var någon som gjorde inbrott haha! Vår son vakna inte då konstigt nog för både jah och sambon flög upp!
    En annan gång innan vi fick barn började brandvarnaren låta, sååå sjukt äckligt och det brann ingenstans!!. Vi kasta den och köpte nya till hela huset på engång.

  3. Lisa

    Jag har varit med om att jag vaknat och sett skepnaden av en man i mitt sovrum när jag bodde hemma hos mina föräldrar..
    Det var väl när jag var i tonåren typ..
    Och på min mormors och morfars vind så hörde jag och min bror röster i en telefon som stod där..
    Fast den var inte inkopplad..
    Men jag vet inte, ingen av dom vuxna trodde på oss så jag vet inte om det bara var fantasier som man kan ha när man är barn?
    Och så ett tag efter min mormor gått bort så tror jag att jag såg henne, men ja det kan ju ha varit vem som helst egentligen (det var utomhus)
    Men jag tror att vissa är mer mottagliga för energier och spöken/andar…
    Speciellt barn då dom inte har förutfattade meningar om saker..

  4. Jeanette

    Nej, jag har inte upplevt nåt spökligt i vårt hem…tackolov 🙂

    Skulle du ha nåt emot om att berätta vad du tycker gör en bra föräldrablogg? Jag har nyligen startat upp min mammablogg igen och behöver idéer på man kan och bör blogga om när man driver en mammablogg 🙂 Vill gärna börja driva trafik till bloggen och få bra motivation.

  5. O

    Hej! Hade du kunnat skriva ett inlägg om ekonomi? Har nyss flyttat hemifrån och var inte alls beredd på sånna här kostnader som man inte ”trodde fanns”, så vid löning har jag 0 kr kvar på kortet. Har du några tips på hur man får ihop ekonomin när man är ung, nyss flyttat hemifrån men samtidigt gärna unnar sig själv saker? :/ Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det kan jag göra framöver 🙂 har gjort det några gånger förr så kika i arkivet! Men ska absolut göra det igen. STOR Kram <3

  6. Nicole

    Men fyyy vad obehagligt med ljusen! Du hade inte typ kommit hem full på natten och råkat tända dom eller liknande?? Eller brukar gå i sömnen kanske?

  7. Elin

    Jag bodde i ett hus det spökade i under hela min uppväxt.. enligt ett medium min mamma pratade med fanns där tre spöken i själva huset och ytterligare två i en möbel vi köpt från en gammal prästgård.. hände SÅ mycket saker. Jag var uppväxt med det så ytterst få gånger jag var rädd tur nog 😅

  8. Viktoria

    Sen länge har ett flipcover till min gamla telefon legat under sängen, ungefär i mitten och när jag vakande en morgon så låg i sängen, det var lite läskigt

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish