Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

NYTT ÅR!

Älsklingar!! Alltså jag har något konstigt lyckorus i min kropp idag! Vet inte ens varför.. Jag är trött och vi var uppe på tok för sent men vad gör det!? Känner mig sådär härligt glad. Nytt år och nya möjligheter! Året kommer att bli underbart, det är jag övertygad om! Har en sådan pepp till livet och allt känns bara lite för bra. Hur känner ni? Har ert år startat på ett bra vis?

Vi gjorde i ordning god frukost imorse till oss och våra gäster. Vi hade ju köpt färdiga våfflor och så kokade vi kaffe, hällde upp juice, vispade nutellagrädde och dekorerade med färska bär. Helt perfekt start på året och vi är så tacksamma att vi har fått spendera detta dygn med våra bästa vänner. 2016 kunde inte ha slutat bättre och 2017 hade inte kunnat ha en bättre start. Åh, jag ser fram emot allt som väntar oss i år massor <3

Återkommer med ett inlägg om nyårsafton också! Men idag ska jag spendera dagen med mina killar och låta bloggen och sociala medier vila lite. Jag och F har städat igenom hela lägenheten så att allt känns sådär fräscht och snart ska vi ordna lunch. Jason tar en liten nap och hundarna gosar med mig här i soffan.

STOR kram till er och tack för att ni kikar in här varje dag!! <3 Ha en härlig eftermiddag och start på detta år.

15820077_10211612276123809_1219204028_n 15822232_10211612276243812_1726872909_n

Kommentarer

  1. Jenny

    Vill veta nunununu vad är det för hemligt projekt ni håller på med i sovrummet!! Håll oss inte på halster nå mer!! 🙈❤

  2. Evelina

    Hej Gabriella. Jo jag har en fråga/undrar skulle inte du kunna göra ett samlingsinlägg eller vlogg med vegitariska recept?
    Jag såg vloggen med bananpannkakorna och blev SÅ inspirerad och min son ÄLSKADE DOM! De gjorde jag också. Vi har börjat äta mer vegitariskt här hemma sen jag började följa din blogg. Är kul att få inspiration. Stor Kram och tack för din alltid så fantastiska blogg. Och Gott Nytt År i efterskott. Kram.

  3. Emilia

    Måste bara säga att min dag började dåligt idag men jag satte mig och kollade på din/eran Youtube kanal och jag blev genast mycket gladare. Era vloggar är som en serie för mig och det är så skönt nu när The Walking Dead och mina andra favorit serier har uppehåll. Jag har säkert kollat på era videos 5 gånger var xD Ni är en så fin familj och jag älskar att du vågar vara dig sjäv. Låt ingen som snackar skit vinna, du är så otroligt inspirerande för mig. Är så himla glad att jag har hittat din blogg och Youtube kanal. Tack för allt du gör
    Massa kramar från Göteborg
    P. S Gott nytt år till dig och din fina familj

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså tusen tack!!! Du anar inte hur glada vi blir 😀 😀 <3 tusen tack!! Vilken fin start jag fick på nya året av din underbara kommentar. STOR kram tillbaka från hela familjen <3 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish