Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej vänner!

Inlägget innehåller annonslänkar. 

Hur mår ni? Idag är det lördag och Fs första arbetsvecka är med andra ord avklarad. Det har gått så bra och dagarna har gått så otroligt snabbt. Jag har haft mycket för mig varje dag och det har varit roligt att vi har haft så mycket kul för oss, jag och Jason. Aja, idag är det dags för en familjedag och guuud vad man uppskattar att få vara hemma alla tre när en är borta i vanliga fall. Ska passa på att ta en lång dusch och bara slappna av lite..
Vill ni veta något kul som hände igår? Jag träffade en gammal barndomsvän till mig! Vi råkade springa in i varandra inne på köpcentret här i Umeå och vi har alltså varit jättenära vänner som små och firat jul, nyår, födelsedagar osv ihop… Våra föräldrar och familjer umgicks otroligt mycket men sedan har vi som på något vis tappat varandra genom åren. Men nu ska vi helt klart börja ses massor igen! Och det bästa? Hon har en son som är bara några månader yngre än Jason! SÅ himla kul verkligen =) Vi ska ses nästa vecka igen!

Idag väntar ett träningspass med min fina Sara och sedan blir det häng med killarna hela dagen lång. Vi får se om vi hittar på något roligt eller om vi bara är hemma hela dagen och umgås.

Kram kram och hoppas ni får en underbar lördag!

16395506_10211874790846513_1661240013_n

Adi är såå intresserad av Jasons macka, haha =) Alltså dessa killar är precis som bröder. Skrattar, leker, gnabbas, slåss lite.. Alltså ni ska se dom ihop. Är så glad att dom har funnit varandra redan och hoppas dom ska få behålla relationen hela livet.

16358561_10211874791246523_200592750_n

Här ser ni två (eller ska jag säga fyra!?) av shoppingfynden som jag gjorde för någon dag sedan. Halsdukar och skedar från Åhlens. Har ju redan skedarna i silver och längre format sedan innan. HÄR hittar ni dom långa i silver, HÄR hittar ni dom långa i guld och HÄR hittar ni dom korta i guld. Halsdukarna hittade jag tyvärr ingen länk till.

16395654_10211874790806512_26937717_n

Jag och Tove åt så god lunch igår! Älskar fräsch mat.

16295721_10211874790926515_908609001_n

Och det mindre nyttiga fredagsfikat!

16296061_10211874790086494_1107091029_n

Killarna lekte loss i vanlig ordning! Nästa vecka har vi också fullspäckat schema och tänkte försöka besöka någon öppen förskola med.

16295904_10211874789846488_1969950854_n

<3

Kommentarer

  1. sofia

    haha måste bara berätta om en sjuk dröm jag hade igår, är gravid så drömmer ju en hel del konstigt nu om nätterna och varenda dröm känns ju som verklighet 😮
    precis innan jag hade somnat hade jag läst igenom bloggarna jag följer, bland annat din. så kanske därför ni var med i drömmen haha! men iaf. jag och min sambo var hemma hos er och åt middag. jag har inget körkort så sambon körde hela vägen (ca 12h) ni hade haft jobbiga nätter med jason så jag som hade sovit hela roadtripen var jättepigg och lekte massor med jason medan ni andra tog det lugnt och bara va. fjodor ställer sig och tar lite kort när jag och jason busar, och då blir du och min sambo svartsjuka och börjar flörta jättemycket med varandra vilket gör mig sååååå arg haha. så jag öppnar ett köksfönster, och klättrar ner sen kommer jag på att jag glömt min väska med plånbok och telefon så jag klättrar upp igen, går in i hallen och tar min väska. min sambo kommer in och jag frågar då honom om han ska med hem eller stanna och då säger han ”jag ska stanna med gabbi, jag älskar henne och vill vara med henne” och du ba ”vänta va? jag är lyckligt gift, du ska inte stanna här” som sagt så stod vi i hallen men jag klättrade ändå ut genom fönstret när jag skulle ut (?! hahahah), tog taxi till närmsta tågstation och när jag sitter och väntar ringer min mamma och är jättearg på mig. då hade du skrivit ett blogginlägg om att jag stulit hemma hos er och så var det en bild där jag hade på mig en tröja som var din. varför jag testade en tröja vet jag inte, men så var det iaf. jag blev livrädd och tänkte att halva sverige hatade mig så jag sprang på tåget, åkte hem till falkenberg, sprang till min lägenhet och gick och la mig direkt.
    sen vaknade jag och var sååååå arg på min sambo, eftersom jag somnat ensam i min för
    och vaknade ensam så kändes det ju ännu verkligare. jag ringde upp honom och skrek att han var ett otroget svin och han fattade ingenting, jag fortsatte ”åk och va med gabbi då om hon är så viktig för dig” han fattade ingenting och frågade ”vem tusan är gabbi?” sen när jag sa ditt namn så skratta han och sa att jag hade drömt och då gick jag in på din blogg och läste att vi inte alls varit hos er på middag hahaha! så himla pinsamt och knasigt men kände mig nästan tvungen att dela med mig haha x)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hahaha men guuuuud vilken dröm!! Tack för att du delade med dig 😉 Jätteintressant att läsa! Vad sjuka saker man kan drömma alltså!!! HAHAHA 😉 jag fick mig ett gott skratt! Fina du! Hoppas du haft en härlig helg <3 kramar

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish