Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bland det bästa jag vet..

18191469_10212734979990704_1744583000_n

..Visste ni att bland det bästa jag vet är MAX-mat!? Haha.. Ibland kan jag få galna sug efter det och då är det bara att åka och köpa. Brukar ta en barnmeny bara för att jag intalar mig själv att jag är lite mindre onyttig då (för jag får ju helt enkelt i mig onyttigheterna i en mindre mängd då;)) och då känns det lite bättre. Som tur är så älskar även F deras greenburgare så han har sällan något emot en middag där lite då och då.

Kommentarer

  1. sara

    Hej
    Kanske lite konstig fråga, men vad ska ni ha för färg på kyl o frys? vit eller silver ? Jag velar fram o tillbaks mellan dom att ja blir tokig inför renovering haha.

  2. Vilma

    Är inte du vegitarian?:) Tänkte ba att barnmeny brukar vara hamburgare/cheeseburgare/nuggets, men äter där sällan så kan ha fel…?

  3. Madde

    Älskar också Max! Det finns dock inte i vår stad så ibland kan det bli en spontan bilresa på fem mil för att stilla behovet 🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish