Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tvåYOUTUBE

En liten miniupdate

https://youtu.be/E4Wj-CAK1Ys

Till er som följer oss på youtube vill jag verkligen be om ursäkt. Förlåt för så fruktansvärt dålig uppdatering! Här kommer en liten update från oss i videoformat. Jag är sämst på att klippa videos och när vi har ont om tid så drar jag mig helst från det bara för att jag vet att det efter varje video ingår typ tre-fyra timmars redigering.. Men nu drar vi igång vår lilla miniserie ”gravid vecka för vecka” och första avsnittet kommer nu i veckan senast på fredag. Så håll utkik! =) Då pratar vi lite om vecka 12 (som vi är i just nu) och känslor, tankar osv. Hoppas ni tycker att det ska bli roligt att följa. Kram!

Kommentarer

  1. josefine

    Så kul, har en dotter som är i samma åler som er son 4nov 2015! väntar också nr 2 nu och är i v10 så spännande!! 🙂

  2. Patricia

    Kommer bli så kul att följa din graviditet eftersom vi är i samma vecka. Gjorde ett tidigt ultraljud förra veckan och allt såg bra ut så nu vågar vi slappna av lite 😊 dock är det fortfarande svårt att förstå att vi ska få ett barn, konstig känsla det där 😉

  3. Jenni

    Ett tips… Prata inte for fort! Det stressar lyssnaren och är inte så jättebehagligt att lyssna på. Annars var det bra! 🙂 Kram och lycka till med allting!

  4. Lisen

    Hej
    Ett bra tips är att aldrig låta barnen gå omkring och äta. Av många anledningar, risken att sätta i halsen, kladd och den sociala biten som måltider innebär.
    Lycka till med nya graviditeten!
    Lisen

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för din omtanke 🙂 så länge han inte springer runt med maten och bara står vid tvn med en macka känns det lugnt för mig 🙂 speciellt när jag står precis bredvid! Ha det fint och tusen tack!

  5. Johanna

    Hej! Jag har träffat en kille i ett par månader nu som har en son som fyller 1 om 2 månader. Jag undrar om du har nått tips på presenter jag kan köpa, jag vill självklart köpa nått extra bra :’) tycker det är så svårt då jag inte innan har haft några småbarn i min omgivning, vad köper man liksom till en 1 åring :’) . Följt din blogg sen du starta den och innan det din instagram, så himla kul att se hur långt ni tagit er 😀

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh! Finns så mycket! Något extra mjukt och fint gosedjur, en fin filt, en mjuk pyjamas från ex. Livly eller Newbie eller kanske någon rolig bok eller leksak! Kolla cirkusfabriken och miniroom , dom har fina saker 🙂 Stor kram och tusen tack <3 blir så otroligt glad!<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish