Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vår nya vagn

Inlägget är i ett samarbete med Bugaboo 

Vi har fått äran att bli ambassadörer för Bugaboo! Blev så himla glad när jag fick veta det av fina Katarina på Loppi! Vilken ära och helt perfekt för oss nu när vi verkligen var i behov av en ny vagn och framförallt en syskonvagn.

Vi har såklart valt en Bugaboo Donkey som smidigt kan göras om till en syskonvagn. Vi fick med en ”vanlig” sufflett men också ”Breezy solsufflett” som vi redan nu har haft så mycket nytta av. Det blir betydligt mycket mer svalt än med en vanlig sufflett och så finns det ett inbyggt myggnät. Perfekt för oss här uppe i norr där vi har en del mygg.. =) Den har också ett litet fönster och ventilation. Hur bra!?

Än så länge är vi otroligt nöjda med vagnen. Den är lättstyrd och snygg och enkel! Uppdaterar er längs vägen om hur den känns.

19512402_10213360396345722_2088504080_n19578260_10213360396385723_1781159676_n19512544_10213360396665730_640582726_n

19576038_10213360396465725_1338725087_n19551258_10213360396305721_1236233836_n

Visst är den fin!? Gissar på att det är många av er mammor som har den också, hihi.. 😉

19458417_10213328497548272_146219762_n

19458257_10213328497588273_1995744162_n19489692_10213328497628274_1841397732_n

Här låg Jason och sov i vagnen på midsommar och här ser ni också både ”ventilationen” i vagnen samt myggnätet. Så otroligt praktiskt.

Inlägget är i ett samarbete med Bugaboo 

Kommentarer

  1. Maddie

    Så fin!!! Jag har en fråga, till Janina har vi en Bugaboo Buffalo! Världens bästa vagn,men nu när nr 2 snart kommer så tänker jag köpa en Donkey. Men handtagen är ju nya nu. Och jag älskar ju det gamla, men tycker du det blir varmt? Eller är det lyxigt? Sista frågan är lite konstig men hoppas du fattar. Älskar din blogg❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hur menar du med att det blir varmt? Förstår inte riktigt, haha.. Förlåt, jag kanske är trög!! Kram kram <3 och tack fina du <3

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          JÄTTEbra! Hur lättstyrd som helst 🙂 trodde att Stokken var lätt men denna är 10 gånger lättare, haha 🙂 älskar den! Kram

          1. Maddie

            Parfekt! Klickade precis hem en donkey nu🙈 Hoppas Janina gillar den, det ända dåliga är att jag inte har någon förklaring att ha kvar Buffalon för sambon.

  2. Sabina

    Men åh himla fin vagn ni skaffat! 😍 Vill också ha en bugaboo men min sambo vill inte byta 😆 Hoppas allt är bra med dig och lilla magen ❤️ Kram!

  3. Elin

    Den har jag också 🙂 sjukt smidigt att kunna göra den till en syskonvagn vilket är vår ambition också! Så himla lättstyrd och väldigt snygg 🙂

  4. Sara

    Hej Gabriella 😍
    Vill först säga att jag tycker att de är så himla kul att följa dig just för vi är ganska lika så jag ser mig så sjukt mycket i de du skriver ❤️ tycker de är så roligt att jag är född 1 år och 1 dag innan dig och har en dotter som är 1 månad yngre än Jason och nu väntar jag nummer 2 bara 1 månad innan dig 😍 Tänkte också höra med dig, jag har också samarbete med företag ibland och undrar nu när du har samarbete med bugaboo som förövrig är bästa vagnen(har också donkey😍) vad det innebär? Kommer du du kunna dela med dig utav rabattkod eller liknande?
    Stor kram ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååååh vad kul!! 🙂 <3 Jag vet faktiskt inte! Vi får se framöver men det är ju ett långvarigt samarbete som kommer att sträcka sig över längre tid. Så håll utkik! KRAM <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Fast jag har fått informationen direkt från Bugaboo som jag har ett samarbete med och det är visst ett myggnät 🙂 Ja, superfin och så bra är den! Kram

      1. Marre

        Ja uv-nät på sidorna men finns myggnät att fälla ut från dragkedja i suffletten! Såg ovanstående kommentar att det inte fanns! Är helnöjd med vagnen. Här likadan men använder fortfarande liggdelen till min 3,5 mån bebis. Hur upplever du sittdelen med Jason? Vi byter till den i höst och tror hon kommer älska att se mer när hon åker vagn 👍

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Ja exakt! 🙂 Det är myggnätet vi har dragit ner på dom sista bilderna. Ja, den är underbar 🙂 Upplever den som toppen och älskar att det är tre olika läggen så att han kan halvligga, ligga helt (perfekt när han sover) och sitta helt upprätt. Den är rymlig också vilket jag upplevde att ex. Stokken inte var utan att han växte ur den nu mot slutet, kram <3

        2. Madde

          Det kan användas som ett myggnät men är ett uvskydd50. Nätfönstrena i suffletten är bara uvskydd 3. Eftersom det blir glapp mellan suffletten och chassit så är det inte räknat som ett myggnät eftersom myggen ändå kan komma in 🙂 Om man har nätet nerfällt så bör man öppna upp luckan som är mitt på suffletten, då det kan bli för varmt därinne annars, eftersom nätet inte släpper igenom lika mycket luft som ett myggnät. Är återförsäljare av vagnen och har den själv, så Ville bara komma med lite tips! Kolla det gärna med bugaboo om de missat att informera Om det! Stort grattis till graviditeten, ska bli jätte kul och få följa er genom denna resan!

          1. Gabriella Joss
            gabriellajoss

            Såhär har jag blivit informerad:
            Funktioner Breezy Solsufflett:
            · Ventilation – nätpanelerna gör att det blir svalt och skönt i vagnen
            · Fönster – gör det enkelt att pyssla om eller titta ut
            · Myggnät – inbyggt myggnät gör att du alltid är redo

            Kram och tusen tack för så snälla ord!! <3

  5. Camilla

    Hej! Vi har en tjej som är jämngammal med Jason och vi väntar också smått ungefär samtidigt som er. 🙂 Jag funderar på syskonvagn och har tittat på den där vagnen då den är så smidig att göra till enkelvagn när man bara är med ex bebisen. Men min fråga är om du tror att Jason kommer kunna sitta i den där när han är ca 2,5 år? Sittdelen känns varken så stor eller lång så jag funderar på om vagnen blir för trång för vår stora tjej? Hur känner du? Tack på förhand och grattis till bebis 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh vad roligt! 🙂 <3 Ja, det tror jag att han kommer att kunna faktiskt. Den känns väldigt rymlig och bra. Vi får se om han ens vill åka vagn då men jag tänker att han nog kommer att vilja göra det ibland om han blir trött i benen. Är ju så olika det där! Vet många två-åringar som åker vagn hela tiden medan andra inte åker alls typ.. Annars ska vi köpa en ståbräda med 🙂 KRAM och tusen tack! Och detsamma <3 Grattis!

    2. Rebecka

      Ett tips för att få mer plats som många gör är att man sätter dit ett sittdelstyg till Buffalo istället. Det ger en något djupare sits vilket gör stor skillnad. Vår dotter på 2 år och över 90cm sitter toppen i den med Buffalo klädsel, med Donkey så upplever hon sittytan lite grund i upprätt sittande. Numera åker hon knappt vagn längre.

      Ska tilläggas att det inte är testat utav Bugaboo själva men de flesta på fb grupper för Bugaboo och barnvagnar över lag tipsar om detta.

  6. Bella

    Åh, favoritvagn! Och då har jag inte barn ännu, inte gravid heller för den delen 😀 Men vet redan nu att det är en bugaboo donkey eller cameleon jag vill ha, i grått. 🙂 Härligt att ni fått en sån fin ära att bli ambassadörer för ett så fint märke!

  7. L

    Vad kommer du göra om ditt barn föds med en sjukdom ? Jag frågar eftersom du har sagt att du röker och jag undrar varför du tycker det är okej att röka när man är gravid ? Det är ju som barnmisshandel. En mamma vill ju sitt barns bästa och inte skada barnet i magen. Men det verkar som att du inte bryr dig om barnet och vilka risker det finns ? Då ska man absolut inte skaffa barn.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förlåt men är du helt borta i huvudet eller? Varför skriver du sådär till mig? Jag feströker IBLAND när jag INTE är gravid. Skulle aldrig ens tänka tanken att röka om jag är gravid. Ha en bra kväll och sluta skriva skit utan att veta något om det du faktiskt skriver.

  8. Sara

    Vi köpte också en sån nu när vi ska få bebis och storebror fortfarande åker mycket vagn. Är nöjd med det mesta förutom att den är krångligare (och tar mer plats men den är ju också bredare) än våra tidigare vagnar när man fäller ihop den och lastar in i bilen. Och då har vi inte ens börjat använda den som syskonvagn än. Men tror fördelarna övervinner nackdelarna! Väldigt lättkörd är den iallafall! Plus i kanten för den smidiga sidokorgen i singelläget 🙂 Kommer sakna den när bebis kommer, haha 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad roligt 🙂 ja, jag förstår vad du menar men jag håller med om att fördelarna vinner över nackdelarna. Älskar också sidokorgen haha 😉 man får njuta av den nu 🙂 kram <3

  9. Emma

    Åh vad fin. När vi valde vagn så valde vi mellan bugaboo och joolz. Det blev tillslut Joolz då den passade oss bäst med tanke på boendeform. Härligt att ni är nöjda och perfekt nu när det är ett syskon på väg!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish