Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Stranden

20503905_10213718526618755_769371786_n

20496576_10213718526418750_508342772_n20561933_10213718525098717_1194256038_n20527430_10213718526578754_961559635_n

Det är så oerhört härligt med sol och hade jag fått bestämma hade vi haft sommar minst halva året! Åh, vad månaderna bara rinner iväg och imorgon är det redan augusti. Förhoppningsvis kan vi njuta av den svenska sommaren även nästa helg och helgen efter det. Och kanske ännu lite längre.. Och så har vi ju två utomlandsresor framför oss också där vi ska ta vara på solen. Jag blir så glad av värme och sol! Är ni också vädermänniskor och påverkas av hur det är utomhus? 

Kommentarer

 1. Jennie

  Flyttade till tropikerna for sex månader sen. Här är det evig sommar, även på vintern ❤️ Njuter så oförskämt mycket haha!

 2. Johanna

  Detta har inte så mycket med inlägget att göra men jag undrar om du kan ge tips på resmål? Är väldigt sugen på att ta en utomlandsresa nästa år för att bara sola och bada men har absolut ingen aning om vart 😔 Vilket resmål har du tyckt om mest? För och nackdelar med era utomlandsresor? Kommer du ihåg namnen på hotellen ni bodde på? 😃 om du vill så får du mer än gärna göra detta till ett inlägg 😄
  Tack på förhand får en väldigt förvirrad 19 åring 🙈

  1. gabriellajoss

   Åh,det beror på vad du är ute efter? Vad vill du uppnå med din resa? Sol och bad eller vill du se lite stad och kultur? 🙂 <3 kram kram fina du <3

   1. Johanna

    Sol och bad är det som lockar mest just nu, men det hade aldrig varit fel med en blandning 🙂 <3 ha en fortsatt trevlig dag och tack för en väldig bra och inspirerande blogg ! <3

    1. gabriellajoss

     Förstår det! OBC på Gran Canaria är såå fint! Där är det mycket sol och bad (riktigt turist-ställe) men inte så mycket annat just i närområdet. Man kan dock åka en bit med taxi eller buss och få shopping och massor av annat. Och så har vi bott på Riu palace meloneras i Gran canaria med som är sjukt fint och mysigt. Även det ligger på ett ställe där inte så mycket finns omkring men man vill typ bara vara på hotellet. Det är mina absoluta favoritresmål. Älskar Gran canaria så mycket och dom hotellen vi bott på har varit så lyxiga och fräscha med bra service och så 🙂 <3 sedan är barcelona verkligen ett favoritresmål! Där har du ju strand, kultur, shopping och lite av allt 🙂 kram och tack <3

     1. Johanna

      Tusen tack för tipsen! <3 Har checkat in båda hotellen nu och de verkar helt underbara så det blir nog ett av dom 😍 ja barcelona verkar vara en härlig stad, kommer förmodligen åka dit om något år på en F1 resa med min far och då är vi där i 9 dagar <3

 3. Hannele

  Ja jag är det..är det sol och fint väder så är jag på glatt humör men regnar det, åskar eller är bara grått i himlen så är jag inte så glad, känner mig allmänt nere då.
  Och jag känner i kroppen när det är åska eller är regn på g för då får jag huvudvärk.
  Men är det bara molnigt så är det lugnt med humöret då med.

 4. my

  Ja är galen i solen. Värmen är härlig och man kan ju vara ute så mycket. Tror vi får fint i augusti och september. Ha det jättebra kram söta du.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss