Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer två

Cravings just nu

Citron! Jag pressar det över allt! Så gott som dressing till sallad eller bara över vilken mat som helst, i vatten och i läsk.. Alltså i allt =) Är väldigt beroende av det just nu skulle jag säga.

Varm choklad med grädde. Har skrivit om det förut men det är på allvar det bästa som finns just nu. Jag vill gärna har chokladen på växtmjölk. Tycker det är godast.

– Lingongrova med smör och ost! Såå gott! Igår åt jag fyra eller fem stycken skivor, haha. Kan inte låta bli.

– Chokladmuffins =) Detta craving hänger fortfarande med.

Har inte så mycket mer sug just nu efter saker och det är rätt så skönt. Något jag dricker ofta och mycket annars är té och så försöker jag få i mig flera flaskor med vatten varje dag. Gör mitt bästa för att äta relativt nyttigt iallafall och inte bara leva på choklad med grädde, haha.. Vad är ni sugna på just nu? Har ni några särskilda cravings? =)

21124440_10213955099812937_121219912_n

21148225_10213955099652933_1915212271_n

Varm choklad med grädde på sojamjölk!

Kommentarer

 1. Emely

  Tomatsoppa med en klick ifraiche
  Hemmagjord rödbetssallad på smörgås
  Lime
  VATTEN & te, dricker alltid kaffe men nu för en 2 veckor sedan tog kaffesugen tvärstopp och vill knappt tänka tanken

 2. Moa

  Hej😊 vet inte om det är en för känslig fråga till dig nu som jag ska ställa men provar ändå, hur mycket har du gått upp i vikt sen graviditeten?

  1. gabriellajoss

   Hej <3 är inte alls en känslig fråga för mig. Bryr mig inte om vikt. Med Jason gick jag upp totalt 14 kg och denna gång har jag inte vägt mig så jag vet inte.. KRAM <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss