Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu..

..Det känns som om allt klämmer åt. Typ alla kläder! Även mina ”skön”kläder känns allt mindre sköna för varje dag. Vad tusan ska man ha på sig som gravid? Förra gången levde jag ju i mjukisbyxor såhär dom sista tio veckorna men nu vill jag ändå ha ”finare” kläder med då jag är mer ute och hittar på saker. Jag var mest hemma när jag väntade Jason och låg i soffan och åt godsaker + såg på film, haha =) Vad har ni andra preggos på er om dagarna? Dela med er!

..Jag ska vara med i tidningen Amelia och det känns jättespännande. Intervjun handlar om kriser i ett förhållande och hur man kommer ur dom. Intressant ämne och det ska bli kul att dela med mig. Det handlar lite om tiden precis innan vi fick Jason. Kan berätta när tidningen finns att köpa. Är ju också snart med i MAMA och då säger jag också till såklart så att ni kan läsa om ni vill =)

..När Jason hittar hårsnoddar någonstans här hemma så ska han alltid komma och sätta dom runt min handled. Tycker att det är så kul att han har uppmärksammat att jag brukar ha dom runt armen och vill hjälpa mig att samla in dom, haha.

..Jag har varit så himla förkyld och snorig på senaste som jag skrivit ett par gånger nu, haha.. Fick ju avboka min tid för att dra ut tänder och efter det började jag fundera. Jag har känt mig stressad över allt som har med mina tänder och tandställningen att göra. Det är så mycket med allt annat i livet nu.. Jag flyttade fram tiden lite och påbörjar det hela lite mer när jag har fött och F är hemma på heltid. Det känns som ett SÅ skönt beslut. Jag har ju stått i kö i cirka två år för att få fixa mina tänder och var övertygad om att jag inte skulle få flytta fram tiden utan att behöva så i kö på nytt (vilket jag INTE hade gjort utan hade i så fall gjort allt nu ändå trots att det känns jobbigt) vilket jag slapp. Fick jättemycket förståelse i att jag ville vänta tills graviditeten var över och att vi höll på att bygga hus och att jag var hemma själv med en tvååring osv. Så tacksam över när man får sådana bemötanden. Så ja, jag är taggad på att komma igång sen när bebis är ute med att ordna upp tänderna.

..Jag äter choklad varje dag nu.. Är såå sugen på det hela tiden. Och kvällsmackor med té. Det är min höjdpunkt på dagarna typ, haha 😉 Som jag nämnt förr är jag hungrig hela tiden och trots att jag ätit middag bara någon timme innan så är kvällsmackorna ett måste för mig. Försöker även tvinga F att äta samma varje kväll (känns ju roligare att fika tillsammans ;)) men han är alltid lika proppmätt efter middagen och hur fascinerad som helst över hur mycket jag lyckas få i mig på så kort tid. Jag <3 mackor = kärlek.

13454153_10209672258024569_2064156599_n

Kommentarer

  1. Anna

    Jag är i vecka 23 och känner redan frustration över vad jag ska ha på mig. Gravidbyxor med mudd under magen åker ner och gravidbyxor med mudd över mage gör att knappen sitter ”rätt” men då trycker den istället mot livmodern vilket är sjukt obehagligt. Den trycker inte hårt, men jag tycker ändå inte om känslan. Blir elastiska pennkjolar och klänningar hela vägen tror jag. Utbudet på gravidkläder här är ju sådär…, plus att jag inte vill lägga för mycket på såna kläder, så har beställt en del från Asos och sen kör jag på väldigt töjbart. 😁 Men svårt att hitta snygga business-kläder…

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår dig verkligen.. 🙁 jag tycker allt trycker åt på urinblåsan så att jag blir kissnödig, haha.. Så störande.. Tack för tips fina du. Det är lite så jag försöker klä mig nu! Skönare klänningar och kjolar. Men det känns också oskönt typ ;P kram

  2. Jossan

    Förstår precis hur du känner när det kommer till kläder! Jag är i v33 och haft samma dilemma i flera veckor nu men jag har tycks hittat min gravid-klädkod just nu.
    När jag bara är hemma så är morgonrock min favorit, skaver aldrig. Ska jag vara något påklädd så har jag mina gravidlegging som faktiskt är det enda i byxväg som jag kan ha på mig utan att få panik. En instoppad överdel, oftast en neutral t-shirt och en lång kofta på det.

    De gånger som jag ska klä upp mig så har jag tack och lov ett gäng med klänningar från Ilse Jacobsen med knytning under bysten som passat mig både som höggravid och i min vanliga kroppsform.

    Lite tråkigt att mest gå i likadana kläder dag ut och dag in men utbudet av snygga och bekväma gravidkläder är extremt dåligt så det får duga så länge. Det är ju faktiskt inte så länge kvar! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh såå underbart med morgonrock.. Bodde ju i det och sköna mysbrallor och samma linne varje dag när jag väntade Jason där mot slutet. Men då var jag mest hemma och det är jag ju inte nu.. Åh, det är så svårt att hitta saker att ha på sig. Men tack för tips! Ska köpa mig ett par sådana! Vill ha något som inte sitter åt över huvud taget 🙂 <3 tack finis för tips och stor kram! 🙂 <3 och ja, det är inte alls länge kvar nu för någon av oss 🙂

  3. L

    När jag var gravid levde jag i tighta klänningar med långa ärmar (inte gravidklänningar, men med stretchigt material). Gravidstrumpbyxor till det. Väldigt skönt med utan byxor/kjol som glider ner eller sitter åt på fel ställen. Dessutom kände jag mig väldigt fin och uppklädd 🙂

    Tips på en klänning som du skulle passa i och som jag tror sitter skönt: Sweetheart Button Dress från Nelly
    Off Duty från Nelly är också skön!

  4. Josefin

    Haha känner precis igen mig i det du skriver om kläder.. är i v 36 nu och till o med dom största trosorna man äger börjar bli för små…😭 Sen känner jag att man inte vill köpa på sig allt för mycket stora kläder som man inte kommer kunna använda sen?!
    Jag lever iallafall i mina svarta gravid tights i typ tyg…!? från HM, bästa ever! Inget liten glipa längst ner under magen och mjukt o skönt utan att sitta åt nånstans!😍 lite tråkigt kanske, men vemfan bryr sig?😂 Bara att dra över en snygg tight klänning när man vill va lite fin!
    Sen har jag en liten fråga, är lite kluven över detta med gelénaglar! Jag har haft gelé i flera år nu, ganska korta, och funderar över att ta bort dom tills förlossningen! Hur tänkte du kring det, vet att du hade kvar dina, men ångrar du det? Var det svårt att komma ifrån sådär i början för att göra nya? Jag tänker ju att med gelen är det ju mycket mindre risk att riva barnet tex!
    Ha det bäst kram!💗

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är såå jobbigt 🙁 mina vanliga stringtrosor i storlek 36 kan jag liksom bara drömma om. Kollar på dom och funderar på om jag ens någonsin har haft på mig dom för det skulle aldrig gå nu.. <3 Åh vad skönt. Ska köpa sådana jag med nu i helgen. Verkar som om många uppskattar just dom tightsen från H&M som är till för gravida 🙂 <3 Om du är van vid naglar så kommer det nog bara att kännas jobbigt att vara utan. Jag har ju haft naglar sedan 2010 och skulle typ känna mig helt ovan utan! Skulle inte ha lyckats byta en enda blöja utan dom typ ;p bara en nagel går av så tycker jag att det är svårt att knappa på datorn eller smsa liksom.. Så nej, kör på naglar om du är van vid det för annars tror jag nog att det blir svårare att hantera sina händer eller vad man ska säga. Gör som det känns bäst för dig men jag hade iallafall kvar mina och det gick hur bra som helst <3 kram kram

  5. Evelina

    Fina du <3

    Gud vad jag önskar jag kunde äta så som du haha, har världens sjukaste ångest över vikten för jag har en sådan där tråkig kropp som går upp i vikt av minsta grej, har alltid haft lätt för att lägga på mig om jag inte äter LCHF :/ Nu är jag gravid i vecka 21 och har gått upp 4 kilo redan (andra barnet). I början mådde jag pyton men spydde aldrig, det enda som funka var pasta och bröd så där gick jag upp fort i vikt. Känner mig tjock, ful och vill i stort sett bara ha stora mjukisar på mig. Är i vanliga fall en klänning, kjol, blus och klackar tjej så jag känner knappt igen mig själv!

    Är 172 och väger 71 redan.. uff. 🙁 Försöker fortsätta med LCHF (inte strikt direkt men äter alternativ till pasta, bröd och sådant) men det är svårt och så fort jag halkar tillbaka och äter smörgåsar eller något så mår jag jätte dåligt sedan (detta sker för övrigt flera gånger i veckan). ÖNSKAR jag hade din fina gravidmage, det lyser ju bara om dig.

    TUSEN kramar till dig och din familj <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men fina du!! SLUTA!! <3 du är helt perfekt precis som du är! Jag lovar <3 och om det är till någon tröst så tror jag att man känner sig stor och tjock och ful oavsett hur mycket man går upp eller så.. <3 jag har gått upp väldigt lite ändå men känner mig bara SÅ stor och trött och tung. Lovar att du utstrålar sådan glow och är minst lika vacker som du tycker att jag är om magen och.. hela dig!! Lovar dig <3 fortsätt ät det som får dig att må bra, det är du så värd. TUSEN kramar tillbaka till dig. Och glöm aldrig bort hur fin du är för det är du verkligen!!

  6. Evelina

    Hej! Du har så fin blogg! Jag är gravid i vecka 8, och jag undrar om du åt några kosttillskott i början av din graviditet tex folsyra? Jag har så svårt att svälja tabletter så jag är inget kosttillskott men är ändå bra att höra vad andra har gjort om de har ätit folsyra eller inte, hoppas du får en fortsatt trevlig dag, älskar som sagt din blogg! Kram 😘

  7. Viktoria

    Jag är gravid i v.33 (32+1) och arbetar som Socialsekreterare. Det betyder att jag inte kan ha på mig vad som helst utan måste se ordentlig ut. Ska även tilläggas att jag har strl 85 K i min bh, och runt strl 48 i kläder = ganska svårt att hitta något att ha på sig. Jag har oftast på mig leggings med någon stretchig tunika, strumpbyxor med kjol och blus, gravidjeans/gravidbyxor med någon topp. Hemma går jag i princip runt i trosor och t-shirt, just hemma orkar jag inte lägga ner någon energi på kläder.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Låter ju perfekt 🙂 <3 förstår att du inte orkar lägga energi på kläder hemma när man ska vara så pass "uppklädd" på jobbet hela tiden , kram

  8. Erica

    Jag älskar kläder och mode vanligtvis men nu under graviditeten sitter inget annat bekvämt än leggings och linne. Så nu struntar jag i hur jag ser ut och börjar på nytt när bebis kommit. 😏

  9. Linnea

    Haha jag känner redan samma fastän min riktiga gravidmage inte ens har kommit än…Är i vecka 12 och tycker att alla kläder klämmer åt överallt. Dock så kan det vara för att jag inte införskaffat nya gravidkläder än.. Tycker också det är jättesvårt! Helst vill jag bara bo i ett par harembyxor och ett tight linne men hur snyggt är det? xD

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, det går jättebra att ta bedövningen sa min tandläkare 🙂 men det blir nog bra att vänta just för att vi har så mycket annat nu

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish