Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

BRUNCH

23113776_10214464225700766_1012259053_n22894982_10214464225260755_1812768482_n22901735_10214464224940747_1764243061_n

Helgens brunch såg ut såhär. Har ni provat flingor från Paulúns? Om inte så gör det! Dom är glutenfria och fulla med chiafrön och smakar lite kanel typ. Älskar dom och kan äta dom som godis typ! Har köpt dom förr men glömt bort dom så när vi handlade i helgen så återupptäckte jag dom. Mmmm! Och så gjorde jag äggröra på ägg, havregrädde, parmesan (det är så gott i just äggröra tycker jag), salt, peppar och färsk persilja. På mackorna är det vegetarisk skinka, grönsaker, örtsalt och chiliflakes och så té, juice och ett stort fat med frukt (SÅKLART ;)) på det.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish