Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fyra materiella ”vill ha” just nu

– Jag skulle vilja ha ett par supersköna promenadskor. Dock är det ju inte riktigt väder för det men mina fötter hade ÄLSKAT det. Jag går ju väldigt mycket om dagarna och det hade varit härligt att ha det skönt om fötterna. Det är fördelen med att vara gravid på sommaren, haha. Man kan bära sköna skor dagarna igenom utan att bli dyngsur om fötterna av allt regn/rusk/snö.

– Jag skulle vilja köpa massor med fina och stickade klänningar att bära över magen nu i höst och vinter. Dock är jag för snål då det bara är två månader kvar av graviditeten och jag inte vill inhandla för mycket som jag inte kan ha sen. Då unnar jag mig hellre en ny garderob efter förlossningen. Graviditeten är ju så kort ändå..

– Denna årstid vill jag unna mig massor med lyxiga doftljus. Jag mår så bra av att tända ljus och när det luktar gott hemma. Finns ju vissa doftljus som luktar helt magiskt! Ett budgettips är dom från IKEA =) Tycker dom luktar jättegott och man kan bränna dom utan att ha ångest över att bränna pengar. För det är ju faktiskt det man gör när man tänder dessa ljus, hihi 😉 Jag gillar dom från VOLUSPA mest men tror det har mycket med designen att göra också. Dom gör sig som en fin inredningsdetalj med.

– När vi flyttar in i huset så ska jag unna mig vasen här nedan. Ni som följt mig ett tag vet ju hur länge jag suktat efter den. Känns dock onödigt att köpa den nu när vi ändå inte har inrett i lägenheten utan bara har det mest nödvändiga. Men sedan.. Sedan ska den stå där på köksön och se sådär perfekt ut med en stor bukett. Jag älskar den och tror det är en sådan där grej som man kommer att älska år efter år utan att tröttna som man gör med mycket annat.

GA10842_KLAR_1

Denna kommer från ”Svenskt tenn” och bilden är lånad från deras sida. 

Kommentarer

 1. Sandra

  Har du provat doftljus från woodwick? Också hjärtskärande dyra för något som ska brinna men låter som en liten brasa och luktar helt otroligt!

 2. k

  Hej vilken parmesan köper du för alla jag har hittat i mataffären innehåller enzymer från komage för tex om man söker på parmesanost står det ju att det inte är vegetariskt, så om du har något tips skulle det vara jätte kul för det är en sak jag har saknat:)

 3. Caroline

  Ett tips! Åhléns har en vas som är jättejättelik den på bilden! Kostar inte alls mycket =) Åååh älskar Voluspa,min favorit är Saijo persimmon! <3 stor kram

  1. gabriellajoss

   Ja, den är såå fin också 🙂 tack för tips! Men vill så gärna ha den äkta, hihi 🙂 den luktar magiskt! kram kram fina<3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss