Gabriella Joss Gabriella Joss
InredningShopping

Personliga gåvor från Rofa Design

Inlägget är i ett annonssamarbete med Rofa Design

Hej fina ni.

Jag har fått äran att samarbete med Rofa Design som har helt otroligt fina saker. Jag tycker ju att det är lite extra roligt med personliga produkter och gåvor och hos Rofa Design så kan du få det där lilla extra. Dom har massor att välja bland för både stora och små.

Jag får ofta frågor om vad man kan ge bort till en bebis/ett litet barn och här kommer lite tips. Det kan vara svårt att hitta en perfekt gåva men att ge bort något personligt brukar alltid vara lite extra uppskattat.

Denna plocklåda är så himla söt! Och det är så fint att man kan skriva in namn och födelsedatum. Ni hittar alla plocklådor här. Detta är en enligt mig en perfekt gåva om man ska på dop eller liknande. Den har fem klossar som följer med och är toppen för barnen att öva upp motoriken, logiken och att lära sig om färg och form.

Eller varför inte denna filt!? SÅ fin och mjuk. Jolie älskar sin! De utstående prickarna gör filten extra mysig att pilla på och den tål att tvättas i tvättmaskin (viktigt med småbarn, haha!) Ni hittar den här. 

 

Dessa tre saker kan man köpa i ett set och hur fint är det inte!? Tåget är så otroligt personligt och gullig och passar perfekt vid födelsedagsfirande när barnet växer upp exempelvis.. Och kaninen är så mjuk och fin. Ett perfekt första gosedjur. Kuddfodralet passar fint i barnets rum i en fåtölj eller kanske på en bäddad säng som ser lite extra mysig ut. Ni hittar setet här. 

Kudden har fått sin plats i myshörnan i barnrummet nu – där passar den perfekt.

Och tåget är både en perfekt inredningsdetalj men också kul leksak för barnet.

Vill ni spana in hela sortimentet kan ni klicka här. 

Inlägget är i ett annonssamarbete med Rofa Design

Kommentarer

  1. Petra

    Vilka fina produkter! Toppen att ge som present till nyblivna föräldrar. Filten och tåget är ju verkligen superfina!
    Jag har en annan liten fundering. Händer det att ni måste ”ryta” till Jason ibland? Tänker mest på att i era videos så verkar ni bara behöva säga ett mjukt nej…räcker det jämt eller finns det tillfällen att ni måste typ förstärka rösten eller har ni sån himla tur att Jason helt enkelt inte verkar har någon tvåårstrots 🙈

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa ellerhur!! <3 Jo, vi ryter säkert till någon gång om dagen! Men oftast lyssnar han faktiskt väldigt bra (än så länge, haha) 🙂 det är skönt att han inte trotsar allt för mycket än! Kram kram <3

  2. Nani

    Hej Gabriella sååå fina grejer !!! Vill också beställa massor till mina tre barn , kan du inte snälla ordna lite rabatter för oss som följer dig:) hade varit suuuuper, säkert fler som också vill beställa kram kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish