Gabriella Joss Gabriella Joss
InredningRESORShopping

Förvaringskistor och resväskor från Rofa Design

Inlägget är i ett annonssamarbete med Rofa Design 

Minns ni att jag tipsade om lite personliga gåvor för barn från Rofa Design för ett tag sedan? Här kommer lite mer tips därifrån. Dom har så otroligt mycket fint! Älskar hela sortimentet och kan klicka runt på hemsidan i evigheter. Tycker verkligen om när man kan göra saker lite mer personliga så som dom erbjuder.

Allt man beställer kommer levererat i fina förpackningar.

I denna fina förvaringskista får vi plats med massor av minnen. Jasons första fotoalbum, hans dopbevis och dopklänning, lite böcker och andra gåvor han fått genom åren. Det känns fint att kunna spara allt på samma ställe. Och på kistan har vi också fyllt i hans födelsedatum, vilken tid han föddes, vad han vägde och hur lång han var. Ni hittar denna här. 

Jolie har såklart en likadan där vi ska spara saker åt henne. Man samlar ju på sig en del med årens gång och tänk att kunna ge denna till barnen sen när dom blir äldre fullproppad med massor av minnen!? Något annat man kan ha i är ju leksaker, pyssel, kläder… Ja, den rymmer ju vad som helst! Denna hittar ni här. 

Sist men inte minst måste jag visa er dessa väskor. Hur roligt att ha sitt namn på resväskorna!? Vi är ju sådana som aldrig vet vilken väska som är vår när den kommer upp på rullbandet på flygplatsen och nu kommer vi ju aldrig missa dom mer 😉 Dessa sticker ju helt klart ut lite ur mängden och det är lite småkul att ha sitt efternamn på dom dessutom. Ni hittar dom här. 

Hos Rofa Design hittar man verkligen ALLT man kan tänka sig för både stora och små och kan göra det så personligt och fint.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Rofa Design

Kommentarer

  1. Helena - Vägen till ➕

    Åh vilket roligt samarbete. Så fina grejer också, och personliga. Det hade jag gärna satt i barnrummet… När jag nu får inreda ett sånt. Jag väntar och längtar men får inte samma gensvar från min sambo tyvärr. Fy fan för den där själaätande, biologiska längtan som männen inte har eller begriper sig på. Jäkla skit att måsta ”vänta” på att beslutet mognar fram, speciellt när ens mest fertila dagar och år är bakom mig. Bläää!!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det finns verkligen så mycket fint på deras sida! Åh, förstår :/ hoppas det ändras snart.. Önskar er all lycka, kram <3

  2. Sara

    Ååh de har så fina saker, kikat in där flera gånger!😍 Synd att du inte fick någon rabattkod att ge ut 😌 kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish