Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Frukost

Jag är en sådan där person som fastnar i olika frukostar och sedan äter samma dag efter dag tills jag hittar en ny favorit. Gröt är något återkommande och det har jag ätit varje dag i flera månader nu. Så gott! Med äppelmos (sockefri), kanel och havremjölk till. Nu har jag snöat in mig på fiberhavregryn sedan ett tag tillbaka. Så det kör vi nu hela familjen. Ett tag åt vi en mix på havregryn och quinoa. Också väldigt gott och hälsosamt.

Funderar på att prova overnight oats eller chiapudding nu i dagarna. Det är ju sååå gott men jag är för lat för att göra i ordning kvällen innan. Måste göra det ändå för älskar det verkligen! Toppat med frukt, nötter, kokos och färska bär.

Just nu äter jag avokadoröra på mackan! Mosar avokado med citron, chiliflakes, örtsalt och Oatly ”på mackan”. Såå gott att ha på rostat bröd. Försöker alltid hitta bröd som innehåller mindre socker än 3g/100g. Har för några månader sedan fått upp ögonen för att bröd kan innehålla enormt mycket socker utan att man kanske vet om det. Har inget emot att äta socker (ni vet ju att jag älskar det) men försöker undvika det dolda sockret så att jag får välja själv när jag ska äta något sockrigt och inte. Istället för att äta det i mängder i bröd och annat utan att ens veta om att det finns i.. Så ett tips är att kolla efter det om ni inte visste om det =)

Kommentarer

  1. Felicia

    Hej! Har du tips på äppelmos som är sockerfri? Läste även i tidigare inlägg om sockerfri sylt? Jag brukar oftast göra egen men det är inte alltid man orkar det. Du får jätte gärna visa bild på det du pratar om. Jag blir väldigt nyfiken iaf 😀 gör du egen havregryn med qinoa? Funderat på att göra det. Recept? Även ett mer fullständigt recept på era pannkakor 😀 de ser så fruktansvärt perfekta och goda ut. Tack för en suverän blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Urtekrams äppelmos köper vi 😀 och sylten från Önos tror jag det är 🙂 Det är en färdig mix av quinoa och havre som finns på ICA 🙂 Sedan kokar man med vatten bara 😀 recept på pannkakor kommer!! KRAM finaste du <3 <3 och tack för fina ord!

  2. Josefine

    Har du tips på något bröd som uppfyller de kraven? Brukar baka bröd själv för det mesta och då har man ju koll på innehållet men ibland har man ju varken tid eller ork att baka 😊

  3. lisa

    Testa att blanda overnight oats och chiapudding! Jag har en liten son som är lika gammal som Jolie så jag känner igen det där med att inte hinna fixa massor men det här tar på riktigt 30 sekunder :))))) Jag kör: 1 dl havregryn, 2 dl cashewmjölk från gogreen, 1 msk chiafrön, vaniljpulver, salt och kanel. Ibland lite kardemumma också! Skakar burken och tinar hallon i en annan burk. Tjoff in i kylen. Morgonen efter lägger jag på mandlar, kokoschips och hallonen. Bästa frullen, håller mig mätt i flera timmar trots att jag är sååååå hungrig pga amningen!

    På tal om amningshunger, har du några bra tips på hur man kan hålla sig mätt under dagen? Äter som en HÄST och känner mig aldrig mätt, bara efter min frukost 😀 Önskeinlägg! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      MEN MUMS 😀 måste verkligen prova det! TACK för så bra tips 🙂 åh, jag känner igen mig 🙁 är hungrig oavsett vad jag äter.. HELA TIDEN, haha.. Hoppas det går över snart. Man äter ju konstant när man ammar typ. kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish