Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mål och drömmar i höst

– Jag vill dra ner på sockret. Amningen gör mig sååå sötsugen. Vill äta fem delicatobollar om dagen.. Typ. Målet är att dra ner lite på det just för att jag faktiskt inte mår så bra när jag äter så mycket sött. Fortfarande äta vad jag vill, när jag vill (ät och var glad är mitt motto!) men inte i samma enorma mängd som idag, haha!

– Komma igång med veckomatsedel igen och följa den. Både roligt, kreativt och bra för plånboken. Älskar planering och att prova nya rätter.

– Träna varje dag! Tror det kommer att vara enklare att få till träningen när jag är själv hemma med Jolie. Hon sover ju en del dagtid så då kan jag passa på.

– Min största och högst dröm och önskan.. Att allt ska vara stabilt på hjärtkontrollen i oktober. Bara tanken på att min lilla tjej inte skulle få må lika bra som hon gör just nu får det att knyta sig i hela magen. Jag ber för att högre makter ska vara med oss och låta läget vara fortsatt okej..

– Ta körkort! Om jag hinner och kan så ska jag försöka göra det. Någon som har tips på en bra körskola i Umeå? Kanske någon intensivkurs? Körlektioner kvällstid? Tips gärna! 

– Planera för carport/garage och skicka in bygglov på det. Är så glad över att vi inte körde på det vi hade med i vårt bygglov. Vi sökte bygglov på en enkel carport med förråd men nu tror jag det blir en dubbel istället. Med en helt annan placering än vad vi trodde först. Tanken är nog att ställa carporten längst bort vid tomtgränsen istället för nära huset som vi tänkte först. Skulle vi ställa carporten nära huset så skulle vi ändå aldrig nyttja ytan bakom mot tomtgränsen. Så blir bra att ställa det åt tomtgränsens håll istället.

– Njuta av dagarna. Försöka att inte stressa upp mig, ta dagarna som dom kommer och för vad dom är. Njuta av barnen och lite extra av Jolie dom dagarna jag bara har henne. Umgås med vänner då jag har många vänner som är mammalediga i år och nästa år.

– Fixa till allrummet på övervåningen. Soffa, matta, tv.. Göra ett extra vardagsrum helt enkelt.

– Förbereda vinden för att få lite extra förvaring där uppe.

– Om allt ser bra ut på ultraljudet så skulle jag vilja boka en utomlandsresa. Hade varit kul att boka i höst och sedan åka allihop i vinter.

Vad har ni för mål och drömmar inför hösten? Dela gärna med er!

Såhär såg det ut förra hösten! Jag var gravid, vi var i Barcelona och i Grekland, Tove ordnade en babyshower åt mig och så lekte vi massor ute och spenderade tid med vänner. Huset levererades, jag lanserade mitt gravid/mamma-armband ihop med Syster P och Jason fyllde två år i oktober. Vi fick också veta att vi skulle få en liten tjej till familjen.

Kommentarer

  1. Emelie

    Jag har bland annat att få hjälp aty bli gravid då jag har pco (och gärna bli gravid med) samt klara av jobb/skola och ta hand om min hälsa samt ge kärlek och utvecklas med min sambo 💖

  2. Anki

    Hej! så kul att följa er vardag! så vackert hem ni fått och två fina kids! min undran är om du spar alla barnens kläder eller om du har någon säljbloppis på tex. instagram? så himla fina kläder! och är isåfall intresserad 😍

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack!! 😀 oftast skänker jag bort dom! Men kanske kan ordna någon bloppis framöver om intresse finns, kram <3

  3. Amanda

    Mitt mål i höst är att ta hand om mig själv och börja med yoga! Väntar bebis nr. 2 och graviditeten har inte startat bra med illamående och förvärrade ryggproblem!

  4. Sara

    Vilken rolig och inspirerande lista! Tycker du gör så bra listor, det skapar bra variation i ditt bloggande! 🙂 Var längesen jag kommenterade nu, men ville göra det angående mål och drömmar för hösten. Först och främst börjar jag på ett nytt superspännande jobb nästa vecka! Är både peppad och nervös, för jag vet att det finns höga förväntningar på min roll som jag hoppas jag kan tillfredsställa (och gärna överträffa såklart!). Om några veckor åker jag med man och barn till Turkiet. Vi har redan varit utomlands och gift oss tidigare i sommar men då var hela släkten med. Nu blir det bara vi och det ska bli så härligt! Måste för övrigt också börja (igen) med matlista. Såå bra!
    Vi har drömt länge om att bygga hus och nu finns kanske en möjlighet i ett område vi gillar. Så drömmen är väl att det ska klarna lite kring om det är möjligt ekonomisk och så. Bara att drömma och hålla tummarna!
    Stor kram till dig och hela familjen. <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så glad jag blir, tack!! <3 <3 förstår verkligen det. SÅ spännande med nya jobbet! Lycka till!! Och vad kuuul!! Då har ni mycket att se fram emot och längta till 🙂 Förstår det, sluta aldrig drömma 🙂 Snart står ni där och har nycklarna till ert hus i handen! För oss var det också bara en dröm och vips är vi här <3 kram kram bästa du!!

  5. michelle

    jag kan verkligen rekommendera att ta en intensivkurs till körkortet. jag hade knappt någon erfarenhet men inom två månader så hade jag fått mitt älskade körkort. det är en av de bästa saker jag gjort. den frihetskänslan är så häftig!

  6. Marta

    Tänk att man följt dig så länge..kommer ihåg allt du skrivit om : -) vilken underbar resa ni gjort!Är så glad för eran skull.
    Själv vill jag göra slut med min sambo. Hitta egen lägenhet. Flytta till ett annat stad där det finns nån kulturliv.
    Låter kanske lite hemskt, men det är en underbar känsla att känna sig så stabil och vuxen att man ej behöver göra stor drama utav det, hehe.

  7. Maja

    Förlåt för världens tråkigaste kommentar, haha! Men picknickbordet från Jollyroom – vad skulle du säga att det är för färg? Ser vitt ut på hemsidan och det ni har ser vitt ut men det står på hemsidan att det inte är lika vitt som på bilderna.

    Hur är ert i färgen? 🙈

  8. Julia

    Så fina bilder på din lilla mage ❤️

    På fredag är det dags för vårt första besök hos barnmorskan. Vi plussa för en vecka sen och ju mer jag tänkt på det så vill jag behålla, det är dålig tajming och oplanerat men kommer ångra en abort för resten av mitt liv tror jag.. problemet är att min sambo vill vänta några år & inte vill ha barn just nu. Vad gör jag? 😫

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack <3 Åh.. Förstår!! BEHÅLL om det var din första tanke. Allt löser sig. DU bestämmer. Han får anpassa sig <3 kram kram <3

  9. Emma

    Så skönt med körkort. Är en sån frihetskänsla att kunna ta sig vart som helst utan att vara beroende av någon annan

  10. Sarah

    Till hösten börjar jag 9:an, sista året i grundskolan! Det känns så konstigt att jag nästa år börjar gymnasiet. Nu i 9:an måste man börja bestämma sig för vilken linje man ska gå och på vilket gymnasie. Men jag har bestämt mig för att bli florist😊💐Men vet än inte gymnasiet. Jag har inte så mycket prestationsångest utan kommer detta år (precis som alla andra år) bara göra mitt bästa och inte mer än så😊
    Kramis!❤️

  11. tua

    hej! Om du är sugen på att ta körkort kan jag varmt tipsa dig om Forsbergstrafikskola!!! tog mitt körkort hos dom, superbra verkligen, fick verkligen all hjälp som jag behövde, tog mitt körkort den 2 maj! Dom är verkligen jättebra, har kompisar som har tagit där och dom tyckte att dom var väldigt bra, lärarna är så duktiga!

  12. Marie

    Angående placering av carport. Bara ett tips. Vi gjorde som ni tänker. Placerade garaget längst bort mot tomtgränsen men ångrar oss nu. Vi hade idag valt att flytta det några meter in så att vi skulle få plats med ett större släp på sidan av garaget. Vi måste nu ställe det framför huset mitt på uppfarten och gången fram till huset. Inte kul. Så ett tips bara 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig <3 ja, det är nog olika det där vad man har för behov <3 pratat med många som är jättenöjda med att ha det längst bort också för att det skärmar av så bra <3 men tack snälla, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish