Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon onsdag!

Hej fina ni <3

Hoppas allt är bra med er. Igår hade vi en jättefin dag. Jason och F åkte till förskolan och jag mötte upp Tove och lilla Minna. Åt en andra frukost ihop och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Vid lunch hämtade killarna upp mig och Jolie och vi åkte hem och gjorde lunch, lekte lite och åkte sedan iväg igen för att ta en kaffe och kika på datorer till F nu inför hans skolstart. Har fortfarande inte riktigt greppat att han snart kommer att plugga på universitetet och inte vara hemma med oss mer. Är galet tacksam för att han var hemma med mig och Jason i över ett år när han var liten och nu med Jolie sedan jag var höggravid i december. Förhoppningsvis kan vi planera upp framtiden så att vi kan ha somrarna hemma tillsammans dessa år framöver nu. Vi får se hur det blir.

Önskar er en jättefin dag. Stor kram!

Var så fint av caféet att ta fram lite veganska alternativ till mig nu när jag äter mjölkfritt. Fick bland annat en röra på soltorkade tomater och lite kronärtskocka.

Fick hem min beställning med vitaminer osv igår! Känns så bra!

Våra små tjejer! Lilla Minna och lilla Jolie. Älskar dom så mycket och är övertygad om att dom kommer bli fina vänner för livet.

Kommentarer

  1. Sara

    Åh hur går det för hennes lilla mage? Har du fått någon plan från BVC med att prova en ”introduktion” igen för att se om det blir reaktion eller ska du bara fortsätta med mjölkfritt på obestämt framtid? 💕 Jag fick ett papper med ett ”schema” på hur man skulle prova återinföra mjölken över flera veckor där det var små små steg med olika produkter varje vecka och se om det blev reaktion eller inte och om det tex blev det på steg 2, skulle man backa till steg 1 och äta små mängder av just de produkterna igen osv. Svårt att förklara men det var ett bra sätt istället för att bara testa pang bom med en viss produkt för då kan de ju reagera oavsett, återinföringen funkade iallafall för oss så nu kan jag äntligen äta mjölk igen! Hoppas det löser sig för er och för Jolies mage <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Går bra och vi testar oss fram lite <3 jag har faktiskt inte pratat med BVC än om mjölken då vi inte har varit där sedan hon var fem månader och det var strax efter det som vi började fundera på om det verkligen kunde vara just mjölken som gav lite magknip osv.. Men ska prata med dom nu när vi ska dit i september om det. Har ju inte drabbat mig så hårt ändå då det enda jag saknar är choklad och ost.. Äter ju i princip veganskt ändå i vanliga fall så kräver ju inga större ändringar.. Men ska prata med dom och se vad dom säger! SÅ skönt att du kan äta mjölk igen nu!! Njuuut av allt det goda och Marabouchoklad 😀 kram fina <3

      1. Sara

        Åh okej, jag förstår! Nej det är ju sant, du äter ju redan en väldigt vegansk kost så det kanske inte märks av lika väl för dig <3 Hoppas att det blir bra för henne!

        Jaaaa jag njuter till fullo 😍 Har nog aldrig ätit såhär mycket Marabou choklad… 😂 det är som att man får uppleva allt gott på nytt efter att ha varit utan det så länge haha! Kram!

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Haha ja, det blir ju så <3 tack snälla fina du!! Förstår det 😉 saknar marabou sååå mycket!!! Njut!! Kram <3

  2. Janine

    Hej fina! Vartifrån kommer namnklossarna som det står Jason på som ni har på en hylla? SÅ fina! Vet att jag frågat i ett tidigare inlägg för några månader sedan men kan inte hitta inlägget så vet inte om du svarat på det tidigare, men så jag frågar igen bara 🙂
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Olika 😀 kanske mellan 15-23.. ibland mer och ibland mindre. Vi har inte bestämt än utan tar vecka för vecka efter behov, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish