Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej fina och god morgon!

Hoppas att allt är jättebra med er. Barnen somnade vid 19 igår båda två och jag och F stökade undan hemma och såg på IDOL. F stekte pannkakor enligt mina önskemål också, hehe. Så gott!

Förresten! Ett snabbt litet tips till er som har mer än 1500 följare på instagram! Anmäl er till LOPPIs höststart. Jag tänkte åka dit men annat kom i vägen. Men många jag känner till ska vara där och det kommer nog bli SÅ kul. Läs mer här!

Vi har annars börjat planera för Jasons skrivbordshörna här hemma och det kommer bli så fint. Idag ska jag hämta ut stol och skrivbord som jag beställt (blev sååå fina från märket Sebra som jag älskar) och så har vi köpt lite detaljer på IKEA + hyllor att ha över. Har även beställt lampa, lite förvaring, mappar och annat som bör landa här hemma idag. Spännande. Vill ni ha en video där vi fixar hans hörna? Funderar på att spela in en videoblogg när vi gör allt detta då det kanske är kul för er att se? Klicka på hjärtat längst ner i detta inlägg i så fall. 

Kram och ha en jättefin fredag!

Gårdagen startade jag här hemma med lilla Jolie. Killarna var på förskolan i vanlig ordning.

Ingen orkade laga mat från grunden igår. Blev sojakorv och kikärtspasta med grönsaker till lunch.

Åkte förbi IKEA för att handla till skrivbordshörnan och fick med oss detta hem. Har hört så mycket om deras olja med smörsmak och olja med dillsmak så ska bli kul att prova.

Tog en powernap med min underbara flicka! Om ni undrar varför hon har olika pyjamaser på alla bilder så är det för att vi byter dom ett par gånger om dagen. Hon dreglar mycket nu när tänderna är på gång, hon kladdar med maten trots haklapp osv.

Till middag åt vi upp alla rester som vi hade i kylen. Pasta med pesto, svarta bönor, kikärtsbollar i grönsakssås och så lite gurka, majs och tomat på sidan av.

En liten älskling!!

På kvällen blev det lässtund i vanlig ordning innan läggdags.

Kommentarer

  1. Ronja

    Måste fråga om du har nå bra tips mot när bebisarna har tandsprickning ? 🙂 min lilla kille är nästan lika gammal som Jolie o har precis kommit upp en liten tand men han är så gnällig o vill bli buren heeeela tiden 🙈

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Köp en food feeder och lägg i någon god fryst frukt (vindruvor och banan är en favorit här hemma) eller en isbit. Brukar lindra massor. Införskaffa en riktigt bra bitleksak (finns ju sådana som man kan lägga i frysen med). Vet att många använder speciella salvor och liknande på tänderna eller ger alvedon men vi har faktiskt aldrig gjort det så vet inte hur det fungerar. Jag brukar amma hela tiden typ då det lindrar lite och så bär jag runt, runt, runt precis som du, haha <3 det är så tufft för dom små 🙁 kram kram <3 hoppas det blir bättre snart!

  2. Emma

    Varför har ni inte dregglisar? 🙂 Sonen här hemma dreglar också sjukt mycket nu 🙈 Byter hellre 5-6 dregglisar om dan än att byta kläder så ofta! Blir ju så sjukt mycket tvätt också!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tycker inte om dregglisar alls, haha! Vet att det är praktiskt men dom gångerna vi provade på Jason så slet han bara av dom! Och misstänker att Jolie skulle försöka med samma 🙂 Ja, det blir galet mycket tvätt men många av plaggen kan vi bara hänga på tork med då det bara är dreggel! Så kan vi byta mellan samma hela dagen <3 kram fina du

  3. Josefina

    Hej Gabriella, jag och min sambo väntar vårt första barn i januari & är så kluven på hur mycket kläder som behöver införskaffas samt hur mycket vinterkläder. Bor utanför stockholm så har inte jättekalla vintrar. Hur mycket hade ni till era två i början?
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt! GRATTIS <3 Åh, vi har ju sjukt kalla vintrar här uppe så vi klär ju till max 🙂 <3 men jag skulle tro att det räcker med en varm åkpåse och lite tunnare overall för er! Och så en yllefilt om det skulle behövas att lägga däremellan om det är riktigt kallt någon dag 🙂 Jag har alltid kört underställ i ull mot kroppen och sedan vanliga kläder, overall, mössa, vantar, strumpor, tjockare strumpor och åkpåse + filt vid behov men vi har ju som sagt gaaaalet kallt här uppe viss dagar. Kram fina du <3

  4. Carolina

    Ser gärna video när ni fixar med skrivbordet osv 🙂 älskar era videos.. ni har såå fint hemma och är en sån fin familj!

  5. Frida

    Jaa! Jag äääälskar att kolla youtubevideos där folk typ skruvar upp hyllor, inreder, målar, ja, vad som helst egentligen. Hade varit kul att se när ni är på IKEA eller så också om ni åker dit 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish