Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Två hälsosamma recept, ingefärsshot och banankaka

Banankaka: 

Ingredienser: 

Fyra ägg

En banan

3/4 dl kokosolja

1,5 dl mandelmjöl

3/4 dl kokosmjöl

1 krm salt

1,5 tsk bakpulver

Fyra färska dadlar

Gör så här: Smörj en form med kokosolja och kokosflingor. Mixa ägg, banan och dadlarna. Smält kokosoljan och tillsätt till smeten. Blanda alla torra ingredienser, rör ut i den tidigare smeten. Lägg smeten i formen och grädda i 175°C i ca 60 min. Vi sänkte temperaturen efter 45 minuter och lät den stå i 15 minuter på lite lägre temperatur.

 

Ingefärsshot: 

Ingredienser:

1 liter vatten

En stor bit färsk ingefära (vi hade cirka 250 gram)

3 citroner

1/2 dl honung

1 och en halv msk gurkmeja

Gör såhär: Riv ingefäran grovt och lägg i vattnet. Värm upp i cirka 30 minuter (vi värmde upp till cirka 55 grader i ugnen i en ugnsform). Blanda i honungen och gurkmejan. Pressa sedan i citronerna. Sila och häll i flaska.

Kommentarer

  1. Elin

    Har du lagt upp tips på hemmaträning än? Vet att du nämnde det för ett tag sedan, vill gärna ha tips på bra övningar och hur man kan få till träningen på hemmaplan på ett smidigt sätt ☺️

  2. Cissi

    Hej! Har inget med recepten att göra utan läste längre ner om att ni känner er lite osäkra kring förskola och sjukdomar.. Jag har en infektionskänslig dotter på 2,5 år som vi valde att ha hos dagmamma istället för förskola. Ett av de bästa val vi gjort för henne!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish