Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläderInredning

Jolies garderob

En liten inblick i Jolies garderob. Ska visa er Jasons byrå med kläder nu framöver med.. Tycker det lätt blir kaos att ha en garderob (smidigare med byrålådor till barnkläder enligt mig) men offrar mig då jag tycker det är så fint med garderob. Älskar denna som vi har här hemma!

Kommentarer

  1. Angelica

    Vad heter den grå färgen som ni har på väggarna? 🙂 du har gjort de så himla fint i barnens rum/lekrum! Verkligen Såå inspirerande barnrum!!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss