Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Finast i världen mot sin syster

Är det något här i världen jag är stolt över så är det min son. Min helt fantastiska Jason. Visste att han skulle bli världens bästa bror men att han skulle vara såhär fin mot sin syster kunde jag aldrig ana. Han är alltid där med henne, visar henne allt och försöker lära henne allt han vet och kan. Leker med henne, busar med henne, blir orolig när hon är missnöjd och ledsen och vill göra allt för att trösta, inkluderar henne i all lek. Sedan är han såklart precis som alla andra barn och ibland vill han inte att hon ska vara inne i lekrummet och peta bland hans lego 😉 Men i 99% av fallen så är han så fantastiskt fin mot henne. Vill alltid det bästa när det kommer till henne och ser efter henne något enormt. Jolie har verkligen dragit vinstlotten när det kommer till sin storebror.

Kommentarer

 1. Caroline

  Gud vad gulligt! <3
  Det enda mina tjejer gör ( 2 1/2 år och 5år) är att bråka bråka och bråka! haha
  Men såklart har dem sina fina stunder också och man ser verkligen kärleken emellan dem och ofta stannar jag då upp och blir helt tårögd av lycka <3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Haha ååh förstår 😀 det är så fint att se kärleken mellan sina barn <3 den finns ju där trots bråk med! Förstår dig <3 😀 kram kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss