Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Pizzastund

Min F är ju världens bästa. Sociala medier är väl till lite för att skryta (!?) så är det något jag vill skryta om så är det min man. Ställer alltid upp, hjälper alltid till.. Min enorma trygghet, mitt bollplank, min bästa vän.. Tanken på att han skulle försvinna från mig ger mig seriöst sådana magknip så ni anar inte, haha. Älskar honom mer än allt och vet knappt vem jag är utan honom. Nio år har vi hängt ihop. Galet! Och han är lika fin mot mig som förr. Ser på mig varje dag som om det vore för första gången.

Sa att jag var så sugen på pizza och han började fixa det direkt. Och sa att jag skulle gå och ta en lång dusch och att det är klart när jag kommer ner. Är inte det kärlek så säg!? Så tacksam för att jag får ha honom i mitt liv och dela allt med honom. Världens bästa.

Kommentarer

 1. Kajsa

  Måste säga att min pojkvän är så himla lik F som person. Kanske låter lite konstigt men så är det, haha. =) Otroligt kärleksfull mot mig, mot barn och djur. Att vara utan honom ger mig också magknip, längtar tills vi får barn, han kommer bli en sån underbar pappa. <3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Haha men så roligt 😀 behövs fler sådana killar! Man är tacksam att man hittat en som behandlar en som en prinsessa varje dag 😀 kram kram <3 lycka till med allt <3

 2. Mia

  Vilken lycka att få ha en sån man och pappa till sina barn! Verkligen glad för din skull. Min kille stack när vårt barn var en månad gammal, vi hade varit ihop i 12 år och allt kändes underbart men förlorade kärleken o all hjälp med barnet o hemmet. Hoppas kunna hitta en sån man som din som ställer upp för familjen!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Nej fy så hemskt 🙁 du är så stark!! Beundrar din styrka verkligen <3 du kommer att hitta den bästa för just dig, jag lovar!! <3 stor kram <3

 3. Betty

  Hej fina du!

  En liten fråga. Vi har precis flyttat in i en exakt likadan lägenhet som ni bodde i innan ni flyttade till huset. Den som är producerad av SHH bostad. Antar att dom är byggd på ungefär samma sätt. Hur som helst vill vi sätta upp vår TV-bänk på samma vis som ni hade gjort (har en likadan från Ikea fast en låda längre). Hur gjorde ni? Med tanke på att badrummet och handfatet sitter precis bakom är vi rädd att träffa någon vattenledning.

  Hoppas du har tid att svara!
  Kram🌸💗

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss