Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Planerar kalas

Jag planerar Jasons kalas för fullt här hemma. F är också med och planerar såklart men jag tar största ansvaret över detta för att jag tycker det är SÅ roligt! Älskar att planera barnkalas. Tänkte köra på lite guld/natur/vitt- tema med lite inslag av djur. Han älskar ju djur så tror det blir fint att få in det lite med. Såhär går tankarna just nu:

– Vi ska bjuda 14 barn och deras föräldrar på det ”stora” kalaset. Familjen tar vi en helt egen dag för och gör lite fika bara. Blir lite lugnare så och så får alla sin egna tid med Jason. Tänker att det blir bäst så och så får han som sagt kvalitetstid med både vänner och familj på det sättet.

– Tänker att vi ska ha två tårtor, ett stort fat med kakor och liknande, ett stort fat med frukt.. Kanske lite cupcakes. Allt enligt temat såklart. Ska göra det enkelt för mig när det kommer till fikat. Tror inte jag kommer att ställa mig och baka allt för mycket själv utan beställer tårtor och annat fika. Tänker att vi dukar upp allt i köket så får alla ta vad dom vill och när dom vill. Papperstallrikar, muggar och pappersskedar är ett måste när det blir så mycket folk så det ska vi köra på. Har hittat jättefina, ska visa er sen!

– Kommer att göra en stor girlang av ballonger (eller F kommer att få göra den, hehe). Blir så snyggt och ser så festligt ut tycker jag. Och eftersom att Jason älskar ballonger så ska jag också ha ballonger lite här och där, både fyllda med helium och ”vanliga”. Ballonger i olika former och färger. Är ju också ett väldigt billigt pynt och är ändå på något vis rätt ”maffigt”.

– Vi ska köra fiskedamm för alla barn. Tänker mig att man kanske får någon ballong, såpbubblor, lite chokladbitar och liknande i påsen. Annars blir kalaset helt fritt med bus och lek. Inga aktiviteter eller så.

– Övriga dekorationer utöver ballonger blir dom små djuren, lite vimplar, dekorationer i själva tårtorna och fikat.. Kommer att hålla mig till att dekorera fikabordet + att ha ballonger överallt.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss