Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagen innan..

Alltså jag blir alltid tokig kvällen innan vi ska ha barnkalas.. Någon som känner igen sig!? Pratade med en vän på telefon nyss och hon är precis likadan, haha! Man vill bara att allt ska bli bra och förbereder så gott det går på alla möjliga vis. Känns nästan som om man planerar ett bröllop! HAHA 😉 Nej, jag skoja.. Men om jag är såhär knäpp varje år Jason fyller år så undrar jag hur jag kommer att vara den dagen då vi faktiskt ska förnya våra löften till varandra. Då vill jag har en stor fest och ceremoni, massor med pioner och fina dekorationer överallt, en perfekt klänning, ha fina lockar i håret, bli sminkad naturligt men festligt, bjuda på fantastisk mat och gott fika.. Har så mycket planer och idéer. Men kommer nog att behöva hjälp med planeringen då om jag inte ska driva mig själv till vansinne.

F står och steker pannkakor till Jasons frukost imorgon och tycker att jag är så rolig som springer runt och försöker fixa i ordning till max. Han hjälper ju till med allt och gör fint han med men helt utan stressen som jag känner. Så fjantigt egentligen då det bara är vänner som ska över. Men vill bara att Jasons dag ska bli världens bästa då han faktiskt fyller hela TRE år! Mammas älskade lilla kille. Vet såklart att han inte bryr sig om sådant som jag lägger fokus på men ni som vet hur jag känner, ni vet.. =)

Idag har vi haft familjekalas för honom här hemma och han har blivit överröst med kärlek och presenter.

Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan väntar sängen. Barnen somnade sent ikväll så vi har knappt haft tid för något annat än dom. Också en anledning till varför jag är lite stressad kanske. Kram och godnatt.

Så fina presenter fick vår lilla kille.

Gammelmormor hade bakat marängtårta till Jason =) Han älskade den!

Kommentarer

  1. alisa

    Sötnos😍Vilken fin tårta kommer det recept?Ska göra till min blivande 3 åring ,vad är det för dinosaurier figurer och bok ?vill också köpa till min dinosaurier tokig 😂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, det är min mormors tårta så har inget recept 🙂 och jag vet tyvärr inte var dom kommer från 🙁 KRAM fina <3

  2. Cissi

    Men mums så gott det ser ut 😍 Vad är det för paj? Recept? Är det pannkaksrullar? Såg jättemysigt och perfekt kalasmat.
    Kram 🤗

  3. Lina Sellen

    Hej,
    Jag måste börja med att säga att jag älskar dig! Jag tycker att du och er familj är så häärliga!! Jag har följt er sen början och brukar inte kommentera utan bara läsa och kolla på era videos etc. Du sprider en sån härlig energi, du är positiv, glad och vilka fantastiska värderingar ni har! Jag beundrar er att ni lever så otroligt bra, att ni lyckats bygga ert drömhus, är veganer (jag är vegetarian och kan ibland tycka att det är nog svårt) men ville ge dig lite positiv energi (om du läser detta) som du gör för oss som följer!!

    Men nu till en förfrågan, detta såg fantastiskt ut! Skulle du kunna svara på denna kommentar vad ni använde för recept för smörgåstårtan (om det var det) vilka frukter ni använde, ostarna, kexen och marmeladen? Jag skulle vilja göra precis likadant. Din mat är så goals!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men gulle du!! TACK!! Vad fint skrivet av dig, blir så glad!! 🙂 Smörgåstårtan är från ICA Maxi bara och marmeladen finns på Coop eller ICA. Frukterna är dom du ser på bilderna och osten är västerbottensost, rökt ost och vanlig brie bara. Kexen är rågkex och surdegskex, kram <3

  4. Camilla

    Åh vad fint ni gjort det!
    Vad är det för märke på den presenten med dinosaurier? Min sin fyller 4 snart och älskar sånt 😍

  5. Erika

    Hej fina du! Jag jobbar på en gård med kossor och skulle tycka de va intressant att höra ett inlägg om hur influencers tänker kring att köpa lokalproducerad mat eller inte? Och ser att ni blandar vegansk och icke vegansk mat, vore intressant o veta hur ni ser på den diskussionen.
    Följt bloggen i flera år och tycker du är superhärlig!
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi äter inte kött men äter mejeri och ägg 🙂 köper närproducerat om det finns tillgängligt, kram <3 och tack för fina ord!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish