Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mystjejen

Ni vet när man måste ta upp sitt barn för att dom somnar för nära inpå läggdags fast det enda man vill egentligen är att låta dom sova!? Jolie somnade när vi skulle hem från lekparken och när jag tog upp henne efter att vi hade kommit hem så sov hon kvar i min famn i några minuter innan hon började vakna till. Gud, vilken påminnelse det blev om hur fort det går.. Hur snabbt dom blir stora. Mitt bästa tips till en nybliven mamma är NJUT! Man får aldrig tillbaka tiden. Skit i tvätten, disken, städningen.. Bebisen vill ju vara nära, nära i början men bara efter några månader så blir det inte lika lätt tillgängligt att få en sådan här mysstund. Att ha dom sovandes på sig är plötsligt en lyx istället för något som händer hela tiden.. 

Kommentarer

  1. Jennifer

    Men så mysigt det där ser ut! Saknar faktiskt bebistiden när man ser de där bilderna, fast de kan ju vara rätt så gosiga nu med mina små troll, fast inte så länge =D.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish