Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Torsdag

– Jag har fortfarande ont i halsen! Hur länge kan man ha det? Bläää.. Känns som om livet hamnar lite på paus när man inte mår helt hundra. Jaja.. Så länge barnen slipper vara sjuka så är jag glad och nöjd. Det är ju trots allt det viktigaste enligt mig.

– Igår var jag på event på min frisörsalong. Det bjöds på lite godsaker, mingel och trevlig stämning. Superkul verkligen! Köpte med sushi hem efteråt som jag och F åt i soffan när barnen hade somnat. Älskar att vardagsdejta och äta middag bara vi två ibland.

– Jason fick ett ägg med en dinosaurie i på sin födelsedag och han tycker att det är så roligt att kolla till den dag efter dag. Det är ett sådant där ägg som man lägger i vatten och sakta men säkert kommer dinon upp! Haha.. Så rolig grej. Men ja… Jag tycker mest att det ser lite smått äckligt ut om jag ska vara ärlig.

– Vi hängde upp en lampa på nedervåningen igår och det blev himla bra! Är SÅ nöjd. Ska visa er sedan. Den ”gamla” lampan fick flytta upp till övervåningen och allrummet istället.

– Alltså mina barn!! Älskar ihjäl mig.. Helt galet vilken kärlek jag har för dom.. Jason är så klok och snäll! Har märkt att han verkligen går att resonera med nu. När jag sätter mig på huk och förklarar för honom istället för att bara stressa på och försöka få honom att göra som jag säger så lyssnar han faktiskt. Han förstår ju i princip allt man säger och det är något jag kanske glömmer bort ibland. Det är så fint att bara kunna berätta något och sedan få respons på det. Han bekräftar och vill vara med. Han lyssnar och gör. Sedan är han också bråkig ibland såklart men det är så fint att man kan kommunicera på ett helt nytt plan än när han var mindre. Försöka kompromissa och hitta en lösning.. Och vår fina Jolie! Igår läste F bok för Jason i sängen innan läggdags och jag och Jolie låg bredvid, pussades och gosade. Vår lilla tjej älskar när man myser ansikte mot ansikte.. Lägger man sin kind mot hennes eller läpparna mot hennes panna så blundar hon och bara stannar upp. Världens mysigaste bebis. Vill stanna tiden med henne. Allt är bara så fint just nu (förutom dessa tänder som spökar lite till och från).

– Imorgon ska jag unna mig en fin bukett med fredagsblommor. Var allt för längesedan nu. Tänker mig kanske hortensia, eucayptus.. Har ni tips på en fin och höstig bukett? Vilka blommor brukar ni ha i era buketter på hösten?

– Jag har en del roliga samarbeten på gång just nu! Har fotat, filmat, testat och skrivit för fullt här hemma. Tycker att det är kul! Vi som jobbar med sociala medier har väl lite av vår ”högsäsong” just nu. Mellan höst och vinter får man in som mest samarbetsförfrågningar. På sommaren ser det inte alls likadant ut då det är lov och semestertider.

– Igår var det fullmåne.. Jag får alltid huvudvärk när det är det! Varför? Någon annan som är likadan?

Kommentarer

  1. Cassandra Ragnarsson

    Hej! Såg dig på eventet igår, du verkar vara en jättehärlig och trevlig person! Du känner inte mig eller kanske inte ens såg mig igår haha! Men jag kör en chansning! Jag flyttade till Umeå förra året (bor på sandåkern/grisbacka) och studerar till socionom (har gjort i 2 år), Jag känner inte så jätte många här, så om du någon gång får tid över någon gång så får du jättegärna höra av dig, kanske ta en fika? En promenad i höstvädret?

    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt, så glad jag blir!! Du borde ha kommit fram och hälsat 😀 <3 Åh vad kul! Kan höra av mig i så fall. Kram kram fina <3

      1. Cassandra Ragnarsson

        Jaa men gör så! Heter Cassandraragnarsson på instagram! Så det är bara att skicka ett dm om du vill träffas! 😊<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish