Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Dagens planer

Hej fina ni!

Hoppas att allt är jättebra med er. Vi mår bra men Jason har varit lite hostig under natten. Så vi ska mest ta det lugnt idag. Det vi tänkte försöka få gjort iallafall är:

– Fota inför två samarbeten som jag ska göra nu framöver.

– Laga pytt i panna och linsbolognese. Slänga ihop en chokladkaka på bland annat dadlar, morot och nötter.

– ”Slå in” alla våra utemöbler i en presenning. Vi har tänkt göra det länge men tiden har inte räckt till.

– Skruva ihop Jolies nya byrå!

– Ikväll ska jag ta ett långt bad, ha i inpackning i håret och lägga en ansiktsmask. Känner att jag behöver det!

Hoppas att ni får en underbar dag. Stor kram <3

Igår myste vi mest hemma i pyjamas. F var i skolan och när han kom hem så hämtade vi ut vår nya robotdammsugare. Vi avvek från matlistan också och åt potatis i ugn, sallad och vegofilé med bea istället. Var så sugna på det! 

Kommentarer

 1. Sofia

  Älskar din blogg. Men har slutat läsa den för när de nya inläggen ska ladda så går det inte. Har testat både när jag är på wi-fi och 4g. Skulle uppskatta om du bara kunde kolla upp det, kan ju vara min telefon det är fel på? 🙂

 2. Jessika

  Hej. Min man och jag kom i somras fram till att vi åt alldeles för lite vegetarisk mat och våra barn också, vi har därefter börjat byta ut bland annat köttfärsen och vissa andra rätter tillexempel schnitzlen. Sen har jag köpt hem quornfileer men har ingen aning om vad jag ska göra med dessa, några tips? Och tips på andra nybörjar veg-rätter?

  1. gabriellajoss

   Men vad roligt 🙂 <3 marinera dom!! Så himla gott! Och stek sedan.Kika i min kategori "MAT" här på bloggen. Har allt från lasagne till olika grytor och biffar, KRAM <3

 3. Josephine

  Du kanske redan har hört det här tipset. Men om Jason har hosta under natten, skär upp en lök och lägg i hett vatten och ställ under sängen eller bredvid. Fungerar såå himla bra mot hostan!! Min sambo tycker det luktar helt sjukt äckligt men jag tycker det luktar jättegott (nästan så jag drömmer om färssås och köttbullar haha). Hoppas han slipper hostan snart <3

  1. gabriellajoss

   Ja, det har jag hört förut 😀 så himla smart! Vi har inte provat själva men vet att mamma gjorde liknande när vi var små! HAHA 😉 Stor kram och tack för tips <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss