Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ni är bäst!

Alltså jag är helt rörd! Vilken ära! Fick tårar i ögonen när jag fick höra att ni tillsammans med juryn hade röstat fram MIG till årets babyblogg 2018. WOW WOW WOW! Tack snälla, snälla ni. Det är tack vare er detta är möjligt. Ni är helt fantastiska och jag är så glad över att ni tror på mig i det jag gör varje dag. Det betyder så mycket. KRAM till er alla. Tack för att ni finns och för att ni följer oss här på bloggen.

Ni kan läsa intervjun som jag gjorde med babyshop.se här när jag fick veta att jag hade vunnit. 

Kommentarer

 1. Miranda Jakobsson

  Du är så värd det! Det är så inspirerande att få läsa om dej åh din familj (några ggr i veckan) åh få tips åh råd nät ja ha de jobbigt med allt att vara hemma, sambon åh allt.

  Du är verkligen värd detta!!! Massa kramar åt dej åh din familj ❤❤❤

 2. Elin

  Hej! Du är såå värd den titeln, älskar din blogg och sättet du visar upp er vardag på! 😍
  Vi skall inom kort renovera vårt kök, och tänkt oss likadant kök som ni har, voxtorp från ikea. Men vi är fundersamma, är lådorna bekväma att dra ut då där inte finns handtag? Man vänjer sig säkert? Har prövat att dra lite på ikea, men det är ju inte riktigt samma sak. 🙂
  Kraam

 3. Agnes

  Du är värd det!! <3 Tack för allt jobb du gör med bloggen dagligen och för att vi får ta del av ditt liv och få en massa myskänslor varje dag!

 4. Therese

  Grattis Fina ni ❤️❤️❤️❤️❤️ Du förtjänar de verkligen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Jag är så glad över att de var du som vann ❤️❤️❤️

 5. Sofie

  jag såg ditt inlägg för några år sedan om eran Mateus samling, skulle vara jätte kul om du gjorde en uppdatering. Hur många tallrikar tycker du att man ”behöver”?

 6. lollo_2

  Har följt dig sen du började blogga .Du känns genuin .empetisk , djurvän som jag hihi och ärlig från hjärtat. Väldigt vackert att det fortfarande finns så fiiina människor på denna jord. Ibland känns livet hemsk har mycket ångest osv så går jag in på din blogg och det väcks ett litet ljus i mig att klara lite till . Tack Gabriella och ditt fina engagemang. Kram ♥♥♥♥

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss