Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bästa skorna och träningstightsen

Inlägget innehåller annonslänkar

Alltså jag MÅSTE tipsa er om mina nya träningsskor. Har äntligen (efter typ tre års väntan, haha) unnat mig skor som jag kan ha på gymmet och jag är kär. Dom är så otroligt sköna och lätta på foten. Förstår inte varför jag inte har införskaffat dessa tidigare!? Tänkte väl att det inte var allt för stor skillnad på skor och skor. Tänk så fel jag hade. Ni hittar dom här. Just nu är dom dessutom på superpris!!

Och tightsen är dom bästa jag har ägt. Så otroligt sköna och följsamma längs benen och magen. Håller allt på plats men är samtidigt så otroligt bekväma, snygga och enkla. Passar till alla andra kläder! Ni hittar dom här. 

Är så otroligt nöjd! Visst är det roligare att träna när man har snygga träningsgrejer!? =) 

Skorna hittar ni här som sagt. Och tightsen här. 

Kommentarer

  1. Penny

    Vad mysig er jul såg ut! Träffade ni er sida av familjen också? Själv firade vi hemma hos oss i år med hela familjen på min mans sida alltså svärföräldrarna och alla hans syskon plus alla deras barn så runt 30pers. Firade inte med min sida denna jul…. Är lite knepigare då en del av mina syskon har flyttat från Sverige. Men mamma åkte till 2 av dem som bor på samma ställe. Älskar när man samlas allihopa!❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, i år gjorde vi faktiskt inte det <3 Vad mysigt det låter!! 🙂 Ja, det är fint att få göra det <3 kram kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish