Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mysiga dagar

Tycker vi har haft så mysiga dagar nu runt jul och efteråt. Känns så harmoniskt att bara vara och spendera tid tillsammans. Så tacksam över min lilla familj och att vi har varandra. Något som man kanske många gånger tar för givet men som egentligen är en sådan himla rikedom.

Dom senaste veckorna har jag och F verkligen hittat varandra i allt vardagskaos och småbarnsliv. Tror att det är en kombination av att vi äter bättre, tränar mer.. Vi är gladare och piggare i allmänhet och jag känner mig faktiskt väldigt pirrigt kär just nu. Sådant där går ju lite upp och ner när man varit tillsammans under många år men just nu är vi inne i en fas som jag aldrig vill komma ur. Där det finns en djup kärlek i grunden, där vi älskar varandra men där pirret från det där nykära ändå finns. Bästa känslan jag har varit med om. Hoppas det fortsätter såhär länge till. Är inte redo att lämna bubblan.

Vi promenerar väldigt mycket nu! Här uppe i norr är vi väldigt bortskämda med mycket snö och sol. Tråkigt bara att solen går ner redan vid 14-tiden men man får kliva upp tidigt och ta vara på dom timmarna man får.

Har slarvat bort min favoritmössa någonstans så denna fick åka på. En gammal favorit som jag helt hade glömt bort. Fyndade den på Best Secret för något år sedan.

Lilla älsklingen! <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish