Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Höjdpunkter 2018

Wow.. Detta år alltså. Så mycket som har hänt, så mycket känslor, glädje, sorg, rädsla, oro. Har lärt mig att uppskatta livet på ett helt nytt plan efter att Jolie kom till oss och som ni vet föddes med allvarligt hjärtfel. Det vände hela min värd upp och ner. Idag känner jag mig stark och påläst. Det hade jag aldrig trott för ett år sedan då jag begravde mig under täcket och trodde jag skulle försvinna i mina egna tårar. Jag hoppas att Jolie ska fortsätta växa och bli stor och stark. Idag VET jag att hon kommer att klara en hjärtoperation. Hon är världens starkaste och bästa tjej. Det måste bli bra. Jag bara vet det. Iallafall.. Tillbaka till ämnet..

Höjdpunkterna i år: 

– Jolie föddes! Det finaste, bästa och största som har hänt vår lilla Jason. Han blev storebror och fick sin efterlängtade lillasyster. Och jag och F blev tvåbarnsföräldrar. Vilken turbulent och skakig första tid vi hade. Men vi tog oss igenom den och jag hoppas som sagt bara att det ska fortsätta som det har gjort. Mina tankar om när Jolie kom till oss kan ni läsa här. 

– Vi flyttade in i vårt hus! Detta hus älskar och uppskattar vi varje dag. Vilken dröm att vi får bo såhär tillsammans. Vi är så glada över att få kalla huset för vårt hem och att våra barn får växa upp mellan dessa fyra väggar. Tack livet.

Välkommen hem Jolie <3

Overklig känsla att bli bjuden på kaffe i ett färdigt hus av Myresjöhus och få nycklarna! Får rysningar när jag tänker tillbaka.

– Sommaren 2018! Den kommer vi alltid att minnas som extremt varm, eller hur? Jag kommer alltid att minnas den som vår första sommar i huset som familj. Det var speciellt att se altanen komma på plats, få huset målat, göra små utflykter ihop, umgås med vänner, sola och bada. Vad fint vi hade det.

– Jason fyllde 3 år! Trots att sååå många var sjuka och inte kunde dyka upp så var kalaset så roligt och Jason var så nöjd. Lyckan i hans ögon! Både när familjen firade honom och när vi hade det stora kalaset för alla våra vänner. Det var så fint. Kommer att kunna leva länge på den helgen. Den blev precis som tänkt fast ännu lite bättre med tanke på hur glad han faktiskt var.

– Vintern! Jag som vanligtvis inte alls tycker om vinter, kyla och snö har fått en helt ny bild av det hela i år. Jag är så glad över denna vinter och har uppskattar allt med den. Barnens glädje över snön och att åka pulka, vår mysiga resa till Stockholm, att dricka en stor kopp té inne medan jag ser snön falla utanför, att mysa framför vår braskamin och se en film, julen och allt som har med den att göra, alla härliga promenader. Från och med i år så älskar jag vintern! Men ja, sommaren är fortfarande min favorit och så kommer det nog at förbli 😉

Jag tackar för detta år! Och ser fram emot 2019. Jag tar emot det nya året med öppna armar och ser fram emot att få dela det med er i bild, text och video. Tack för att ni hänger med oss år efter år och jag hoppas att ni ska göra det även under detta kommande året. Detta blir nog mitt sista inlägg nu 2018 så vi hörs nästa år! KRAM till er! Och gott nytt år! Jag älskar er alla!! <3 <3 <3

Kommentarer

  1. Carolina

    Ert hus är så fint 🙂 Konstiga frågor kanske men hur högt har ni i tak? Och hur höga är era fönster? Vart kommer golvet ifrån? Och skulle du rekommendera det? Vet att du skrev att det är omöjligt att göra rent.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack!! 2,70 har vi 😀 vi har lite större fönster än ”standard” då vi valde till det men minns inte hur stora dom är exakt. Golvet är från Boen 🙂 det går att göra helt rent med vår ångmopp som vi köpte, kram! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish