Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018YOUTUBE

Vi fixar i sovrummet!

Här kommer vår senaste video! Hoppas att ni gillar den. KRAM! <3

Kommentarer

 1. Sabina

  Hej, kan inte du skriva ett inlägg om vad som kan vara bra att ha med i förlossningsväskan (både till förälder och bebis) , samt saker som kan vara bra att ha hemma redan efter förlossningen (till mamman)? 🙂 Kram

 2. Issbelle

  Hej! Jag har ingen aning om var jag ska vända mig, får total panik inför vår köksrenovering så jag skriver till dig. Kanske finns det någon annan läsare som ser detta och har en idé, men även du kanske? Ni har ju så himla fint hemma så kanske har du tips! Vi har köpt nytt kök. Stommarna och luckorna är vita, såhär integrerade handtag som ni också har. Bänkskivan är grå betonglook. Men kakel! Jag kommer inte vidare. Vad blir snyggast?! Ååh behöver råd 😭

  1. gabriellajoss

   Åh tack snälla du! Förstår, det är sååå svårt!! Tycker ni ska köra samma/liknande som vi har eller ett snyggt stänkskydd + bänkskiva i ”marmor”, sååå snyggt 😀 men andra kanske har tips också? Vet hur svårt det är , kram! <3

 3. Anna

  Hej Gabriella! I slutet av april flyttar vi in i vårt hus och färgen i barnens rum är klar sen länge, Men vi har haft så svårt att bestämma i vårt sovrum, tills vi såg ert! Vilken färg är det ni har? Kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss