Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Lite ekonomisnack

Inlägget är i ett annonssamarbete med Anyfin

Jag vet att jag är långt ifrån ensam om att ha tagit något på delbetalning eller kredit någon gång.. Man kanske gör det för att man helt enkelt behöver något men inte har råd där och då eller för att något man vill köpa är så lockande att man helt enkelt inte kan motstå fast man borde. Dom flesta av oss har nog varit där!

Jag minns att jag till och med köpte flera par skor och en väska på kredit en gång när jag var 18 år. Ville så gärna ha detta och hade inte råd att betala med en gång då vi levde rätt knapert. Som sagt så har dom flesta av oss varit där någon gång. Kylskåpet/bilen kanske plötsligt gick sönder plötsligt? Kreditkortet kanske gick varmt på semestern? Eller köpte du mycket kläder och valde alternativet ”betala i april” istället för att betala direkt? I efterhand kan ju alla dessa köp kännas jobbiga och onödiga och det är här Anyfin kommer in! Denna tjänst är verkligen HELT FANTASTISK!

Anyfin handlar INTE om att ta nya krediter utan tvärtom – sänka dom som man redan har! Jag har testat tjänsten nu för att kunna ge den en genuin bedömning och alltså WOW vilken grej! Alla som har köpt något på kredit bör testa detta snarast.

SÅ enkelt och smidigt och detta är som sagt inte en tjänst som bidrar till ökad skuldsättning utan precis tvärtom. Och nu när jag har provat själv så kan jag VERKLIGEN säga att det fungerar. Och jag är så sjukt imponerad! Vill bara berätta om detta för hela världen för att det är sååå himla smart och bra!

Jag provade att beställa några tallrikar från Rörstrand via CDON och valde att betala med Qliro delbetalning för att kunna visa er hur bra Anyfin faktiskt fungerar! Jag lyckades sänka mina räntekostnader med 67% jämfört med vad jag skulle ha betalt hos Qliro! Genom att använda Anyfins app med mobilt bankid tog det bara några sekunder från att jag laddade upp fakturan till att jag fick ett erbjudande med 67% lägre ränta. Det är ju faktiskt HELT GALET! I min insta story visar jag precis hur det gick till.

SÅ enkelt och smidigt och detta är som sagt inte en tjänst som bidrar till ökad skuldsättning utan precis tvärtom. Det ges inte ut några nya krediter utan sänker dom som redan finns. Och nu när jag faktiskt har provat själv så kan jag VERKLIGEN säga att det fungerar. Och jag är så sjukt imponerad! Vill bara berätta om detta för hela världen för att det är sååå himla smart och bra!

Jag provade att beställa några tallrikar från Rörstrand via CDON och valde att betala med Qliro delbetalning  bara för att kunna visa er hur bra Anyfin faktiskt fungerar! Jag lyckades sänka min ränta med HELA 67%! Det är ju faktiskt HELT GALET!

Alltså kolla HUR BRA!?

Men ja! Hur bra är inte detta!? Anyfin ger alltså inte ut några nya lån utan dom tar hand om dom du redan har och ser till att du inte behöver betala mer än nödvändigt. Går att spara väldigt mycket pengar som man kan lägga på himla mycket roligare saker! Kanske en lunch ute med en vän? Något nytt klädesplagg eller varför inte början på sparandet till en semesterresa? Finns ju SÅ mycket bättre saker att lägga pengar på än ränta.

Om du har delbetalningar, kreditkort eller privatlån så kan du väl lova mig att du iallafall kikar in och läser mer HÄR.

Med koden gabriella200 får du dessutom 200:- avdraget på din första faktura. Hur bra!? Anyfin är verkligen så bra som det låter!

Som sagt! Lova mig att du tar en minut att se över detta och ge det ett försök om du har krediter eller delbetalningar!?  Med alla orimligt höga räntor som man får så fort man handlar något på kredit är detta SÅ värt och du sparar så mycket pengar. Så mycket roligare att kanske lägga dom där pengarna som egentligen hade gått till ränta på någon aktivitet med barnen? Kanske en ledig dag med dom? Eller ett besök på lekland? En lunch på stan efter ett besök på biblioteket? Alla kan nog skriva under på att det är sjukt mycket mer lockande alternativ än tråkig ränta.

Kram på er. Ha en fortsatt fin kväll <3

Inlägget är i ett annonssamarbete med Anyfin

Kommentarer

  1. Emma

    Hej Gabriella! Skaffade Twistshakes mat paket till vår lilla men fattar inte riktigt hur man ska fästa mattan i bordet? 😛 Ska man bara lägga på den? För då är den ju super lätt att bara lyfta på sen? :O

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish