Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Lördag morgon spenderade vi hemma och fixade lite smått med saker som behövdes ordnas. Tog en sväng med bilen också och tvättade den, slängde lite återvinning osv.. Skönt att ha det gjort!

I lördags var vi på Leos Lekland med vänner. Så himla roligt! Blev en amningspaus också mitt i allt som ni ser haha =) Sedan åkte vi hem till oss för middag och mys:

Min bror kom hem till oss senare under kvällen och sov här! Och så hängde vi ute en stund och lekte med barnen innan jag och hann begav oss mot stan för att käka brunch tillsammans.

Jason fick ha på sig denna hjälp istället för cykelhjälmen så den ligger längst in i förrådet. Men det blev cykelpremiär iallafall nu när snön är borta på vissa gator iallafall.

Sååå god brunch! Mysigt att komma ut lite bara han och jag. När jag kom hem så packade vi ner lite fika och bland annat äppelbitar och morotsstavar med mandelsmör. Sedan begav vi oss mot en äventyrslekpark. Barnen tyckte det var så roligt.

Och så avslutade jag dagen med ett superskönt pass på gymmet!

Kom hem till städat hem och mat på bordet. Så tacksam!

Vi har haft en period nu där vi ätit lime och koriander till typ allt men det passar ju perfekt till grytor med koksmjölk och det äter vi ju en hel del av! =)

Fick förresten så fina blommor av min vän Hanna:

Och så har vi hunnit med mycket familjemys i soffan också. Läst böcker, kollat film och bara varit.

Förresten? Har ni provat äpple i sallad? Om inte så gör det! Otroligt gott till exempelvis fetaost.

Kommentarer

  1. Isabella

    Blir dina barn sjuka efter ni varit på lekland? Min dotter älskar lekland, men hon blir sjuk varje gång vi varit där!

  2. Kikki

    Åh vad jag saknar Umeå när jag ser vissa av dina bilder. Jag och mitt ex bodde däruppe en kort period under 2014, min syster och hennes tre barn bor fortfarande kvar.
    Ibland blir suget på att flytta tillbaka stort!

    Hoppas ni får en fin vecka! ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish