Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredningVÅRT DRÖMHUS 2017/2018YOUTUBE

Jolies nya myshörna

Lillasysters rum fick sig ett lyft nu under helgen som var. Hon hade ju en myshörna på sitt rum tidigare men sänghimlen var för kort för oss (och detta märkte jag för sent för att skicka tillbaka den då jag köpte den innan vi flyttade in i huset och aldrig packade upp den…) och så gick det inte riktigt att sitta i hörnan som hon hade heller.. Så tråkigt nu när barnen leker allt mer inne på rummen på övervåningen. En myshörna ska man ju kunna sitta och läsa i osv. Så nu går det och vi är så nöjda!

Kommentarer

   1. Emma

    Vad hette nyansen? Tjejen vill bara ha lila hehe säger att de är. Rapunzelfärg men sån rosa som ser lite dimrosa lila ut passar bättre till grönt som blir färgen på hennes tapet. Denna kanske blir en bra kompromiss 😍 sjukt fint

    1. gabriellajoss

     Nyansen på sänghimlen eller mattan? <3 Sänghimlen är dov rosa! Den mörkaste rosa färgen dom hade hos NG Baby <3 tror dom har två olika rosa färger, kram! 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss