Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Mina favoriter hos Ellos Home!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Ellos

Måste tipsa er om mina absoluta favoriter hos Ellos Home idag när det kommer till uteplatsen. Jag ska verkligen piffa massor på vår altan nu i år och jag får så mycket inspiration från Ellos. Även ett stoooort köpsug, haha! Här nedan ni mina favoriter.

Och förresten! Med koden 395414 får ni 20% rabatt på Ellos Home och koden gäller hela april. Koden är unik och gäller på ordinarie priser.

Ni hittar den fina stolen HÄR och eldkorgen HÄR.

Lykta HÄR och “hängstol” HÄR.

Soffgrupp HÄR, Matta HÄR, sittdyna HÄR, matgrupp HÄR

Ljuslyktor HÄR, låda att förvara dynor i HÄR, fåtölj HÄR, matta HÄR

Och glöm inte att ni just nu får 20% rabatt på Ellos Home med koden 395414! Gäller hela april! Klicka er in till Ellos HÄR. Happy shopping!

Hoppas ni hittar något ni gillar. Största kramen!
Inlägget är i ett annonssamarbete med Ellos

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss