Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Trött på att raka mig!

Jag är så less på att raka mig överallt och mitt hår växer ut snabbare än snabbast överallt igen.. Epilerade mig ett tag (aj!) men det är inte min grej då det gör så himla ont. Jag tycker att alla får göra som dom vill, vill man inte ta bort hår så ska man inte! Men jag tycker om att vara fri från hår överallt förutom på huvudet och vill hitta ett bättre alternativ än rakning..

Nu ska jag testa vax! Har ju gjort det flera gånger förr men alltid fallit tillbaka till att raka mig då det är smidigt i duschen. Men i sommar så blir det skönt att ha benen och bikinilinjen vaxade istället, haha =) Får se om jag lyckas göra det på mig själv eller om det kommer att göra för ont. Har ju gjort det förr så tror det ska gå!

Min senaste beställning från apotea (ej sponsrat men brukar köpa därifrån då det är smidigt) innehöll typ bara vax och solkräm, haha! (Och ja, rakhyvlar med om det skulle krisa och jag ger upp vaxet).

Kommentarer

  1. Sandra

    Hej! Vill bara tipsa lite. Jag har nog testade i stort sett alla vax som finns på marknaden. Och det enda som egentligen är riktigt effektivt är det som finns på Mollient.se. Jag köper alltid det lila vaxet därifrån så kan inte svara på hur dom andra färgerna funkar. Jag har även testat liknande vax från andra företag (tex pearlwax), och de funkar inte lika bra alls! Så ge inte upp om du inte blir nöjd med Veets vax som jag såg att du köpt!😊 Ha det bra!

  2. Christel

    Bara måste tipsa om X-hair Nordic.
    Aldrig mer hyvel eller vax på denna kroppen 👌 smärtfritt och bra resultat..

  3. Veronica

    Är oxå trött på att raka mig, har vaxat mig med remsor förut men faller alltid tbx till den där smidiga rakhyveln. Ett litet tips….har faktiskt köpt varmvax från Pearlwax och det är så smidigt, enkelt och gör inte alls lina ont som remsor.Luktar gott gör det oxå 😊 Kram till er ❤️

  4. Elin

    Ett stort tips är annars bodysugaring! Det är hårborttagning med sockerpasta, mycket skonsammare mot huden och tar även bort döda hudceller. JAG ÄLSKAR DET!😍

  5. Sandra

    Berätta gärna vad du tycker om vaxning, jag känner samma som dig med rakning haha! Och vilka produkter du tycker funkade bra, hade vart ett roligt inlägg 😁

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish