Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläder

Outfit x 2

Inlägget innehåller annonslänkar

Här kommer Jolies klädsel och även min från igår! Hade supersmutsigt hår så glasögonen fick agera hårband och så hade jag myskläder på mig under hela vår utflykt! Bekväma men ändå fina.

Gårdagens mamma: 

Linne: HÄR

Tröja: HÄR

Shorts: HÄR

Sandaler: (liknande) HÄR

Gårdagens Jolie: 

Klänning: HÄR

Tights: Gamla från Lindex

Skor: Nike

Jacka: ZARA

Kommentarer

  1. Julia

    Kan du inte visa din outfit du hade den dagen du var med Fayme och skriva vart outfiten är ifrån? Minns jag såg en snabb video på hennes händelse o din outfit såg så fin ut! 🙂 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss