Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Underbara produkter från Herobility

Inlägget är i ett annonssamarbete med Herobility

Alltså WOW vad dessa produkter från Herobility har tagit oss med storm. Så otroligt bra och samtidigt fina att titta på! Såå nöjd verkligen!

Hur fina är inte grejerna? ÄLSKAR färgerna! SÅ ljuvliga.

Tycker att detta HeroEcoFeeding Starter pack är så himla fint och smidigt att använda till dom små. Gillar verkligen att haklappen har en magnetremsa som man kan fästa i silikonunderlägget. SÅ smart! Jolie får vanligtvis mat på magen annars trots haklapp men denna gör verkligen att man slipper det.

Ni kan spana in hemsidan och utbudet här! =) Med koden GABRIELLA15 så får ni just nu 15% på hela sortimentet! Rabattkoden gäller fram till 3/6 och endast vid ordinariepriser. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

Herobility har massor med fina bestick i olika färger och modeller! HeroEcoCutlery Baby är ett första steg för att stötta ditt barns utveckling. Besticken är ergonomiskt designade och formade för bebisen händer, med ett hål för tummen som ger ett ännu bättre grepp. Dessa älskar Jolie att äta med.

Den längre och smalare skeden som jag håller i på dessa bilder heter HeroEcoCutlery Feeding Spoon. Skedens utformning är perfekt för att skopa upp mat i olika vinklar och riktningar. Det långa skaftet med den mjuka böjen längst upp gör att skeden balanserar jättebra i handen. Finns i flera fina färger!

Hur fint är inte glaset då!? Glaset ger inga kemiska eller andra bismaker till barnets dryck. Glaset är dessutom helt giftfritt!

Jolie älskar Herobility! Spana in produkterna HÄR. Och glöm inte att koden GABRIELLA15 ger 15% rabatt. 

Måste också slå ett slag för denna fantastiska nappflaska! Världens första nappflaska tillverkad i glas och växtbaserat material. Ett silikonhölje skyddar glasflaska och. precis som resterande sortiment av Herobilitys nappflaskor är även denna utformad för att ge dig den bästa matningsupplevelsen. För varje nappflaska dom säljer går en del av intäkterna till att plantera träd och motverka avtrycket av koldioxid. Hur bra är inte det!? Jag har läst massor av omdömen om denna flaska där folk verkligen höjer den till skyarna och jag håller med. WOW vilken flaska!! Jolie älskar att ligga i soffan och dricka vatten ur den själv. Perfekt för välling, ersättning eller vad man nu vill ge. Och visst är den himla fin med!? Perfekt present också om man ska på dop eller ettårskalas =)

Ni hittar alla produkter HÄR och med koden GABRIELLA15 så får ni 15% rabatt fram till 3/6. 

Inlägget är i ett annonssamarbete med Herobility

Kommentarer

  1. Karin

    Hej! Om jag minns rätt har ni semestrat med barnen på Gran Canaria. Har du något/några tips på bra boenden. Hälsningar Karin

  2. Sara

    Hej!
    Jag har nyligen börjat läsa din blogg och tycker att du verkar väldigt jordnära och klok. Läste i ett inlägg att ni gärna vill ha fler barn. Jag är själv tvåbarnsmamma och vissa dagar är jag helt säker på att jag vill ha tre barn, men så börjar jag fundera på om jag skulle räcka till och känner mig inte lika säker. Skulle jag ha tid för tre barn som om några år ska iväg på olika fritidsaktiviteter, behöver ha hjälp med läxor och närvarande föräldrar? Känner mig så kluven i detta. Vore tacksam om du skrev ett inlägg om hur du tänker kring sådana saker 😊

  3. M

    Hej! En fråga som nog många kommer ställa ☺️ Vart är era fina matchande kläder i från på bilden? Kram ❤️

  4. Sara

    Hej Gabriella! Har du några tips på leksaker som passar en 3 åring? Vad tycker Jason om att leka med? Min dotter tycker inte längre att de leksaker vi har hemma är roliga vilket är förståeligt eftersom hon haft de länge och de är mer anpassade för mindre barn. Jag känner mig osäker på vad jag ska köpa då hon inte har någon favoritlek eller favoritleksak. Stor kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Han gillar smålego och så gillar han pyssel väldigt mycket! Så vi pysslar, ritar och målar en hel del just nu och annars så är det väl just lego som han gillar mest nu. Och läsa! Iallafall om vi är inne 🙂 Han älskar att leka ute och cykla, blåsa såpbubblor, rita med kritor på asfalt, klättra osv 🙂 kram

  5. S

    Åh produkterna ser och låter helt fantastiska!

    Jag väntar nu mitt första barn, vilket känns otroligt spännande och jag kan knappt vänta tills dagen vi får träffa vårt lilla stjärnskott. Är fortfarande helt chockad eftersom jag plussade på stickan igår.. och hoppas allting går bra <3
    Det jag vill fråga dig är om du skulle kunna göra inlägg i stil med "bra att tänka på under första graviditeten"? Kanske en serie där du och F delar med er av erfarenheter, saker man ska tänka på samt införskaffa? Jag är väldigt ny med allt detta gällande barn så hade verkligen uppskattat det. Tror även att fler av dina gravida läsare hade uppskattat det.

    Ha det bäst och ta hand om er. <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är dom verkligen! 🙂 men så spännande, stort grattis!! <3 <3 Vad kul idé! Ska fundera på det 😀 kram och detsamma fina du!

  6. Emma

    Verkligen fina produkter och perfekt med tips då jag letar dop-present! Tack!
    En fundering, tål de micro och diskmaskin? Hittade ingen info i butiken.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      JA 😀 vi har kört våra i övre delen av diskmaskinen och det har gått jättebra. Besticken har vi också kört och funkar super! Men kan dubbelkolla med dom, kram

  7. Terese

    Verkar vara lite strul med att kommentera på din hemsida. Jag hoppas att du inte fått 10st likadana kommentarer från mig 🙈 men jag hade en fråga om något helt annat än inlägget, om att du gjorde ju lashlift för ett par månader sedan. Vad tyckte du om det? Höll det? Såg du skillnad? Bor i Umeå och är lite sugen på att testa, men kan inte riktigt bestämma mig..

  8. Åsa

    Wow, den där haklappen med magnet verkar ju vara en dröm! Sonen äter fortfarande med händerna och har svårt med motoriken, så han träffar inte alltid munnen. Mat hamnar precis överallt, så det blir att byta byxor tre gånger om dagen, trots att han ofta har både förkläde och haklapp. Även om setet med haklapp och tallrik kostar en del, så känns det som att jag skulle spara in pengar i och med färre tvättar och därmed mindre slitage på byxorna. 😊

  9. Louise

    Jag menar inte det här på något elakt vis alls utan är genuint intresserad av hur det funkar med samarbeten och så. Jag själv har alltid föredragit Herobility framför Twistshake exempelvis, så jag blev glatt överraskad, men det där är ju olika för alla. Men hur funkar det med marknadsföring? Tänker i o m att du haft reklam för Twistshake tidigare. Har du bytt till Herobility eller är du fortfarande ambassadör (eller vad det kallas?) för båda? Hur funkar det när dom är konkurrenter? Vilket märke föredrar du?
    Kul också med rabattkod till Herobility! Ska klicka hem ett sånt där set till min lilltjej. Kram 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag gillar verkligen båda!! 🙂 Har jobbat med flera olika klädföretag, företag som jobbar med inredning, hudvård, olika märken av mat.. 🙂 så det är väl inte svårare än att man kan gilla flera olika företag och deras produkter trots att dom är inom samma kategori! 🙂 Ja, vad roligt. Dessa är HELT fantastiska!! 🙂 ni kommer att älska dom, kram!! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish