Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hon <3

Alltså Jolie är magisk! Jag älskar henne så mycket så att jag går sönder. Trodde aldrig att jag skulle kunna älska ännu en till så som jag älskar min Jason men det gick vill jag lova. Hon är mitt allt, världens finaste lilla tjej! Med ett galet temperament!

– Jolie säger ja och nej till allt  och förstår vad man säger till henne och när man ställer frågor.

– Hon kan nästan alla kroppsdelar och pekar och visar.

– Hon kan många ljud för saker, vet hur det låter när man sover, när man äter, när man pruttar, kissar, snarkar, luktar.. Hon förstår verkligen ALLT typ och visar det .Det är så häftigt tycker jag.!

– Hon säger massor med ord och det kommer nya hela tiden! Senaste hon säger är ”mer där” (och pekar på det hon vill ha mer av samtidigt när vi ex. äter), banan, akta dig och slut.

– Hon är sååå bestämt. Har på riktigt aldrig mött någon som är så mån om att få sin vilja igenom. Så galet viljestark är hon!

– Hon ska alltid haka på allt dom stora barnen gör. Hon är inte rädd att ta för sig och vill alltid vara med och leka oavsett vad som är på gång.

– Hon vill alltid somna helt utan kläder. Hon SLITER av sig alla kläder + blöjan när hon ska sova så jag får snällt vänta och ta på den sen när hon väl somnat.

– Hon älskar att bada och duscha och kan sitta och plaska superlänge. Speciellt med sin storebror.

– Jolie tycker verkligen om att läsa allt mer och hänger verkligen med i handlingen. Just nu är böckerna om Bebbe favoriterna! Speciellt ”Bebbe och fina kroppen”.

– Hon vägrar fortfarande alla typer av huvudbonader.

– Hon börjar få allt längre hår!

Känner bara att jag vill stoppa tiden just nu och att min underbara lilla tjej ska få förbli en liten bebis för alltid. Är så inte redo att hon ska bli större än såhär. Min vackra, snälla, omtänksamma och helt fantastiska Jolie <3 Tack för att du kom till just oss och att jag fick bli din mamma. 

Kommentarer

  1. Amanda

    Så fin text, en kärleksförklaring till din dotter. Känner igen mig i så många av dina känslor. Stanna tiden, dom är helt otroliga i denna åldern. Och alla andra åldrar 😄 vi har oxå en lillasyster född mars-18. Kram till er!❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish