Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

– Gick ut med Tove och åt middag + drack lite drinkar. Det var såå mysigt! Känns som om vi inte umgås alls nu men hon jobbar så mycket och har ju tre barn på det. Superkvinna! Men det var så härligt att äntligen bara få vara vi och prata ut. Vi ska ses i veckan också med familjerna så det ser jag fram emot massor.

– Jag trodde att jag hade tappat min ena sko när jag kom till gymmet! Hade tränat på ett annat gym dagen innan och hittade bara en av skorna i min träningsväska. Blev så ledsen då jag älskar dom skorna som jag tränar i och tycker att dom är så sköna och snygga. Åkte till och med en sväng in till stan till gymmet jag trodde att jag hade tappat skon på men hittade den inte där heller. Som tur var så hade den bara ramlat ur hemma ute på gården när jag hade gått till bilen. Puuh! Vilken lycka =) Jag är så stolt över mig själv som verkligen har kommit in i allt med träningen och verkligen VILL till gymmet. Brukar ju ofta vara en kamp att ta sig dit annars men nu känner jag tvärtom att jag nästan blir ledsen om jag inte hinner någon dag. Vill vara där hela tiden och tycker typ att en timme är för kort! Känns alltid lika jobbigt att börja gå hem.

Annons

– Vilken värme vi har fått va!? Såååå glad för det!! Nu ska det njutas hela denna vecka av sol och värme. Är sugen på att plantera lite också men vi får se vad vi hinner.

Vi tar alla tillfällen i akt att vara ute nu! Vi drar till och med ut all play doh, och kidsen får pyssla på i skuggan medan jag solar bredvid. Och så drack vi saft också. Tipsar om ”BARA BÄR”-saften som är utan socker, så god och bra!

Jason cyklar massor nu! Med och utan stödhjul! Vi varierar lite och ibland säger han att han vill ha stödhjulen och ibland inte.

– Jolie har fått ögoninflammation på bägge ögonen.. Måste ha varit efter att vi badade i sjön i söndags.. Läste nu i tidningen att dom hittt parasiter i vattnet också.. Kul.. =) Tycker så synd om henne och hon är alltid helt kletig i ögonen när hon vaknar + röd och irriterad.. Fick så bra servetter från apoteket av min vän Josefin sist Jason hade ögoninflammation så dom använder vi på Jolie nu vilket funkar toppen. Hoppas det går över snabbt nu!

Annons

Kommentarer

  1. Alva

    Men herregud vilken söt outfit Jolie har på sista bilderna😍 Sååå fin! Vart ifrån? Stor kram till hela familjen och hoppas Jolie blir av med ögoninflammationen snabbt!

  2. Nathalie

    Ett tips nu när det är så fruktansvärt varmt är att göra isglass av vätskeersättning blandat med lite saft 👌

  3. Sanna

    Hej, jag såg på instagram att du frågade efter tips mot mollusker. Kan du dela med dig av tipsen om du fick några bra?😀 kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss