Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Stranden

Inlägget innehåller annonslänkar

Vi har varit alldeles för lata för att orka oss iväg någonstans så vi ändå bara kan öppna altandörren och gå ut när vi vill.. Men nu under helgen så bestämde vi oss för att åka till havet och det var så härligt! Det var ju kokhett den dagen och det blåste så skönt vid vattnet. Dock så tycker jag alltid att det blir SÅ mycket jobb när man har med sig båda barnen till ett sandigt ställe. Det hamnar sand ÖVERALLT och maten, alla kläder, all packning och ja, verkligen allt blir fullt av sand. När vi skulle äta lunch så började Jason sprattla med benen så att vi alla fick äta sandig sallad sen.. Det kanske är lite av charmen men också sjuuuukt jobbigt. Ärligt talat vet jag inte om vi kommer orka ta oss iväg mer när vi ändå har möjlighet till att sola och bada på vår egna tomt. Man blir ju lite lat kan man säga.. =)

Jasons badshorts: HÄR

Tröja: Åhléns

Jolies baddräkt: HÄR

Hätta: HÄR

Min bikini: HÄR och HÄR

“Klänning” (perfekt över bikinin!HÄR

Tofflor – HÄR

Kommentarer

 1. My

  Haha HÖG igenkänning. Vi brukar försöka välja stränder som har gräs också! Haha.. Sen känns de som man har med sig halva hemmet för några timmar på stranden 😛

 2. Karin

  Haha 😃. Känner igen det där med mecket och sanden. Ibland har vår son fått bada i badkaret hemma istället under varma dagar 😌. Vi bor en bit ifrån bad och i lägenhet tre trappor upp.

 3. Nickole

  Hej! Konstig fråga men men…du la upp en story på insta häromdagen där ni tvättade madrassen ute på altanen. Har du lust att dela med dig hur det gick och vad ni andvände? Vår skulle verkligen behöva en tvätt oxo men jag vill inte förstöra den. Tack!!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Vi körde bara såpa och vatten och så trampade vi runt på den. Passade på när det var jättesoligt och varmt så torkade den på två dagar genom hela i solen, kram <3

 4. J

  Hej Gabriella! Jag undrar om du kan skriva +/- om eran vagn? Jag väntar andra barnet och funderar på att skaffa en sådan vagn då den verkar så smidig och lätt och går att ha både som enkel och dubbelvagn, vilket är super då storebror ännu behöver skjuts då lillbabyn föds. För och nackdelar med den? Den verkar vara så låg när man ser på bilder, är den det? Jag är själv 170cm och vill förstås ha en bekväm vagn för mig och min man också. Tack på förhand! 🙂

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jag tror att jag har gjort det förut så kika i arkivet!! Men kan absolut göra det igen då jag vet att många undrar över detta. Så håll utkik! Vi älskar vagnen!! SÅ bra är den! KRAM <3:)

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss