Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Zucchini i ugnen

Du behöver: 

– Zucchini

– Vitlök

– Gul lök

– Keso

– Tacosås

– Salt och peppar

– Sojafärs

– Grana Padano-ost

Gör såhär: Sätt ugnen på 225 grader. Dela zucchinin i halvor och gröp ur dom lite. Lägg dom på en plåt eller i en ugnsform. Stek sojafärs ihop med tacosås, vitlök och hackad gul lök. Lägg röran i zucchinin och toppa med keso, riv över osten och salta och peppra. Kör in i ugnen och servera när zucchinin blivit mjuk. Tog cirka 15-20 minuter tror jag. Supergott!

Annons

Hade crème fraich med chilismak till som sås och det var jättegott =)

Kommentarer

 1. Karolina

  Hej! Vad heter bänd/skrivbord hyllan ni har i Jasons rum? Från ikea tror jag? Alltså den som ni har som skrivbord som hänger på väggen. Tacksam för svar 🙂 Ha en fin dag!

 2. Sarah

  Sitter här med tårar i ögonen. Har läst din blogg sedan du började, och har följt dig och din familj genom alla de med- och motgångar du valt att dela med dig av. Jag hoppas innerligt av hela mitt hjärta att du och F tar er igenom den kris ni går igenom just nu, oavsett vad det leder till. Men givetvis önskar jag att ni håller ihop, ni är ju Sveriges finaste familj och par!

  Jag har varit ihop med min man i 10 år och vi har gjort slut vid 3 olika tillfällen av olika skäl, men alltid hittat tillbaka till varandra. Efter tredje gången bestämde vi oss för att det är nu eller aldrig, vi älskar varandra och vi måste lära oss hantera problem som ett team. Vi var inte heller beredda att ge upp allt vi byggt upp tillsammans under alla år, för att börja om på 0. Det som räddade oss var parterapi, och jag vill ge det som ett litet tips ifall ni redan inte har provat på det. Vi fick så mycket aha-upplevelser under våra sessioner, och bra verktyg att arbeta med när vi bråkade och hamnade i en motgång. Utan det skulle vi garanterat ha gjort slut en fjärde och sista gång. Vi är alldeles för olika som personer, och många anser att vi inte bör vara ihop, men det skiter vi i!

  Jag tror på kärlekens kraft. Bara man älskar varandra så klarar man allt, och jag VET att ni klarar av det här. Jag, och alla andra, håller tummar och tår för er skull. Massa kramar! <3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men åh, vad fina ord <3 tack snälla du!! <3 Åh, vi ska också börja gå i parterapi oavsett hur det blir mellan oss. Vi behöver lära oss att kommunicera bättre med varandra. Så det blir nog bra oavsett vilken väg vi väljer att gå i slutändan. STOR kram och tack för så fina ord. Du har så rätt <3

 3. Emelie

  Har du något inlägg där du svarar på frågor eller skriver om träning som jag kan kolla in? ☺️ Annars skulle det vara kul med ett ☺️

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss