Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mysigaste byxorna!

Inlägget innehåller annonslänkar

Alltså jag måååååste tipsa er om dessa brallor som jag fallit totalt för. Så sköna och så galet snygga! Fick massor med frågor om dom igår på insta story. Bland det skönaste jag har haft på mig men ändå sjukt snygga =)

Skor – HÄR

Byxor – HÄR

Tröja – HÄR

Kommentarer

  1. Sabina

    Vet du vad innerbenslängden är på dom? 🙂 Jag är sugen på å beställa men 90% av ”vanliga” byxor är för korta för mig haha.. Jag är 174 cm lång och består av typ 75% ben hahah 😂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss