Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej hösten

Inlägget innehåller annonslänkar

Och hej fina ni. Visst är det väl höst på riktigt nu? Älskar alla fina löv och färger överallt! Måste ta ut kidsen snart och ta dom årliga höstbilderna under något stort träd, haha.

Igår var jag på en lägenhetsvisning och idag ska jag på en till. Och imorgon på ännu en. Så det rullar på och går framåt med allt hela tiden och jag börjar ändå landa lite i var jag vill bo och hur jag ska välja och tänka när det kommer till nytt boende. På söndag är det visning av vårt hus och idag ska förrådet och garderoberna rensas ur, vi ska städa i ordning, skura, fixa badrummen osv. Känner mig så trött hela tiden men ändå fylld av energi och pepp. Är på något vis så lycklig i själen och tillfreds med allt. Jag och F konstaterade att vi börjar hitta vår plats i skilsmässan på något vis och att det känns så bra. Igår på gymmet så kändes det exempelvis som om jag var kär fast i mitt egna liv. Så konstig känsla när det bara pirrar i magen och allt känns så enkelt, man har peppig musik i öronen och bara gör det man älskar mest. Efter passet hämtade jag ut 10 kg gainer och handlade tacos och så åt jag och F framför plugg och jobb när Jolie äntligen hade somnat.. Hon har verkligen varit så grinig och småsjuk nu på senaste, tycker så synd om henne! Och jobbigt för oss föräldrar är det också då halva kvällarna går åt att försöka hålla henne nöjd och få henne att komma till ro och somna. Hoppas att det vänder snart.

Vi har ju för övrigt skrivit på skilsmässopapper för ett tag sedan men inte postat dom. Så igår gjorde jag det. Och då kändes allt så sorgligt. Mitt i allt det positiva så var det bara en sådan sorg som rann över mig. Vet inte ens varför men det beror nog mycket på att det känns så rätt att vi ska gå isär. Att det på något vis är en sorg att känna så. Det känns så rätt att vi startar våra liv på var sitt håll härifrån men det är ändå en sorg att det vi har haft fram till nu faktiskt är just… slut. Och att det inte kommer att vara vi mer så som det har varit. Vi kommer dock alltid att vara nära vänner och ha extremt bra relation, det är jag övertygad om. Älskar F och bryr mig om honom SÅ mycket. Och jag vet att han känner precis samma för mig.

Önskar er en fin dag. Stor kram <3

Hur fint med alla löven!? Dom dagarna som solen är framme är hösten bara sååå fin!

Jag och Jolie gick en sväng till bibblan. Hon var feberfri men så himla gnällig.

Köpte höstskor till Jason (han har andra par med till förskolan men dessa är ju perfekta om man ska åka till en kompis, gå på stan osv). Hur fina!?

Lunchade med denna underbara!

Fotade för ett samarbete som kommer upp snart också. Min stora tröja finns HÄR och skorna HÄR.

Blir en del shopping i detta inlägg men dessa är också nya + att jag har handlat massor med mer. Behövde verkligen fylla på lite med underkläder då jag rensade ur rätt nyligen! Älskar verkligen att ha nytt och fräscht undertill! Man känner sig så mycket snyggare helt plötsligt fast ingen ser vad man har på sig där under alla kläder! Men känslan gör ju så mycket =) Ni hittar bh:n HÄR och trosorna HÄR.

Kommentarer

 1. Lisa

  Alltså ååh.. Mitt hjärta går sönder! Ni är så fina, och trodde som många andra att ni skulle ha massa fler barn. Fem, som jag tror mig läst att F vill ha. Det fina husetbygget, allt annat ni byggt upp tillsammans, graviditeterna, hjärtfelet – ett sånt jäkla team ni är, ja listan kan göras lång. Som någon annan här under skrev, ni är verkligen mina kärleksidoler. Blir så ledsen för ni är så fina tillsammans. Fick mig en chock när jag efter sommaren och en tids dåligt mående började orka röra mig på sociala medier igen och läser detta. Förstår ingenting. Ska det liksom inte vara team Joss nu längre, känns så märkligt och sorgligt även för en annan, som inte ens känner er 😭😅
  Önskar er all lycka framöver 💕

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men åh, vad snäll du är <3 vi är fortfarande ett superteam och kommer att ta oss an allt som handlar om barnen tillsammans hur bra som helst 🙂 <3 älskar F och kommer alltid att göra det! KRAM och tack <3

 2. Emelie

  Så himla sorgligt att ni ska gå isär men ni hanterar det så himla bra, precis så som det ska vara speciellt när det finns barn med! Känns det inte rätt så är det inte rätt och då ska man gå vidare! All kärlek till er ❤

 3. Angie

  Det måste vara väldigt jobbigt att genomgå en sådan stor (och till stor del sorglig) omställning såsom en skilsmässa och allt vad det innebär när ens jobb är så ”offentligt”. Så därför vill jag bara säga att, om man nu ska se från den ljusa sidan, så ger ni ett väldigt fint exempel på hur man kan skiljas som vänner och samarbeta för barnens (och de vuxnas) bästa och välmående! Mina föräldrar skildes, precis som ni, som vänner och jag har aldrig upplevt deras skilsmässa som negativ överhuvudtaget under min uppväxt – vilket tyvärr är tvärtemot vad många av mina vänner och bekanta upplevt deras föräldrars skilsmässa som, och de beskriver det som väldigt tufft att vara ”skilsmässobarn”. Därför tycker jag ändå att det kan vara väldigt gynnsamt när man får läsa om hur ni samarbetar och kommer så bra överens för ni sätter er gott exempel. Hoppas att du/ni förstår vad jag menar. ❤️

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Tack för så fina ord! Förstår precis hur du menar <3 det är jätteviktigt för oss att barnen inte kommer i kläm, kram <3

 4. E

  Hur skulle du känna om Fjodor träffar en ny och får nya barn med denna kvinna?!
  Kommer du leta aktivt efter en ny man nu när skilsmässan gått igenom?

 5. Malin

  Jag var gift innan. Skiljde oss innan min 30 årsdag. Två barn och 30 års kris på intågande. Vi var bästa vänner och hade en stor kärlek till varandra men på ett kompisplan. Att vi gick isär var det bästa som kunde hända. Men trots att allt kändes så rätt har jag stundtals så ledsen. Dels kändes det som att vi misslyckats på nåt vis. Men kort senare träffade jag mitt livs kärlek och har nu två nya barn. Stor fin familj och alla är lyckliga på sina håll.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Förstår helt <3 samma för oss, vi kommer att vara nära vänner istället! Sååå underbart, stort grattis till lycka i livet. KRAM <3

 6. Tess

  Men om ni älskar varandra och kan umgås, räcker inte de? Man sa så klart mår bra och inte bråka mycket men utåt så verkar allt så bra? Ni skulle ju förnya löftena? Hade fotograf som tog massa romantiska bilder. För mig själv så skulle vi nog ha det dåligt i minst ett år för att splittra en familj. Men ni kanske haft det fast ytan varit toppen.
  Hoppas ni är lyckliga iaf huvudsaken

 7. StrongerLife

  Det är helt otroligt vilket fint samarbete ni två har. Det är så sorgligt att inte fler känner likadant, att de kan vara lika bra vänner som ni är tillsammans men jag är glad för dina barns skull att ni två kan vara vänner i det hela.

 8. Maria

  Jag tror verkligen att det är absolut jobbigast och tufft fram till beslutet är taget. När beslutet är taget kan man bara vänja sig vid det. Det som är fantastiskt i er situation är att det är ett gemensamt beslut. hade du eller F lämnat den andra hade nog känslan inte varit densamma. Önskar er båda allt lycka till i era nya liv lagom till nya året kanske du sitter i din egna lägenhet.

 9. M

  Hur kommer F att göra med boende? Tänker att han kanske inte har samma ekonomi som du har iom att han studerar just nu. Du behöver inte svara, han är ju inte offentlig men är bara nyfiken hur ni tänkt 🙂

 10. Jessica

  Förstår inte riktigt var skillnaden är då om man ftf hänger, man bor i samma stad, har skaffat barn tillsammans.
  Den enda skillnaden är att ni nu inte bor tillsammans och ni kan vara med andra. Lätt att nyttja någon för att skaffa barn sen så fort det blir jobbigt vilket det är med barn så ger man upp på den personen. Hux flux hejdå. Ofta i småbarnsåren folk ger upp på varandra, eftersom det är sjukt svårt och jobbigt. Förstås. Relationer är ju just det. Och många kvinnor vill skaffa så många barn men sen blir de jobbigt och relationen blir lidande. Och någon av er blir möjligen olycklig och hänger kvar vid varann ändå.. så då finns inte möjligheten att gå vidare. Vet inte. men jag tror du mest vill ha förändring i livet för du är ftf ung och rastlös ?! Jag kan ha fel. Många är drastiska för man är så känslostyrd, Ge det några månader och ta det lugnt bara. F verkar vara en fin man.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Han är en fantastisk man! Men vi är inte rätt för varandra längre och vi är båda värda att vara lyckliga. KRAM<3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss