Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon och en sammanfattning av helgen

Hej fina ni!

Hoppas att allt är jättebra med er. Vi mår bra här hemma. Denna vecka är fullspäckad och uppbokad på alla vis som bara går. Men det känns bra att ta tag i saker och komma mer och mer åt rätt riktning. Det är mycket papper som ska skrivas på, ekonomi som ska styras upp osv. Återigen så är jag så stolt över oss och hur bra vi sköter allt detta. Världens bästa team är vi! Hade dock sådan sorg i hjärtat nu under helgen när Jason var ute och lekte med grannbarnen i flera timmar. Han älskar verkligen dom alla och jag kan knappt förstå hur det ska kännas för både oss och honom när han inte får träffa sina vänner varje dag. Klart att livet går vidare men det är människor som betyder så mycket för honom. Och ja, då gör det ont i mig. Även om jag vet att detta blir till det bästa för oss alla i slutändan. Men här och nu så känns det oerhört tufft när man ser hur fina relationer han har skapat här.

I fredags köpte jag färska snittisar att pynta hemmet med inför söndagens visning. Älskar verkligen vackra buketter. 

Hade barnen hemma och sysselsatte med allt möjligt så gott det gick. Och så fick vi barnvakt på eftermiddagen för att hinna med alla måsten tillsammans, jag och F.

Åkte förbi BMW och skaffade en bil till mig. Om fyra månader så är den klar ungefär. Ska dit i eftermiddag med och skriva klart alla papper och välja lite mer detaljer till bilen. Börjar ju övningsköra om några dagar och är så peppad.

Under lördagen var jag själv med barnen hela dagen. Vi åkte in till stan, kikade på en av lägenheterna som jag är sugen på, åt sushi och hängde på bibblan. När lillasyster sov i vagnen så hade jag och Jason så fina samtal om allt mellan himmel och jord. Vi pratade om vänner, om föräldrar som går skilda vägar, om löven, om hur trafikljusen fungerar. Han är så full av tankar och frågor och det är så fint att jag får äran att ge honom lite av svaren.

Älsklingar som pysslar!

Mot senare eftermiddagen mötte pappan upp oss och vi lekte ute en stund innan vi åkte hem. Sedan drog jag och tränade, åt middag med Tove på stan och åkte hem igen då F skulle ut. Så min kväll bestod av egentid framför Bachelor. Trodde att jag skulle få en tidig kväll men neeej, det var för mycket tankar och känslor som typ åt upp mig inifrån. Så jag låg och tänkte och tänkte och tänkte.

Smash och ananas är bästa lördagsmyset, haha!

Mer då? Fick ett jättefint bud från Miniroom! Skulle ju på deras event men missade det då det var så mycket annat dom dagarna. Barnen blev överlyckliga över dom fina dockorna och att det stod deras namn på var ju bara för gulligt.

Under söndagen så hängde vi på Leos tillsammans medan mäklaren hade visning av huset. Vi käkade också lunch på stan och bara myste runt. Var så känslosamt och konstigt att städa i ordning vårt hus inför att någon annan skulle vilja köpa det…

Har iallafall bestämt att om vi inte får något bra bud så kommer jag nog att köpa ut F ändå. Eller ja, vet inte om jag har bestämt det men tanken finns iallafall. Vet egentligen inte om jag vill bo i hus helt ensam då det känns som ett alldeles för stort ansvar för mig + för mycket att sköta.. Men OM ingen köper det så gör jag nog det ändå =)

Barnen hade iallafall sååå kul på Leos! Dom var dock rätt trötta då vi kom dit mot eftermiddagen men det blev ett par timmar där ändå.

Glasspaus! Och Jolie ville smaka på min smoothie med såklart =)

Avslutade kvällen med tacos hemma och sedan åkte jag och tränade! Perfekt söndag.

Önskar er en jättefin och inspirerande start på veckan. KRAM! 

Kommentarer

  1. Linda

    provar här istället för på instagram 😉 var kommer den snygga lampan på väggen ifrån?

    Kul med ny bil! Och hoppas det går bra med körkortet.

  2. Cissi

    Nog tror jag att huset blir sålt! 😀 Har ni många till visningen? Om ni inte får rätt peng för huset så kommer du självklart klara av att sköta det själv 👊😎 Det man inte kan eller hinner tar man reda på, eller så betalar man någon annan för att göra det 😉 Man lär sig mycket själv med tiden 💪😊

    Härligt att du snart har ett eget körkort. Det är en sån frihet att själv kunna ta sig från punkt A till punkt B osv 🤩

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, det hade varit så härligt att få det sålt och att priset känns bra!! 🙂 ja, det kan jag tänka mig 😉 kram <3

  3. Emelie

    Tror verkligen att du kommer ångra dig om du inte köper ut Fjodor. Behåll huset! Du har gjort det så fint, och ensamheten kommer du känna ändå i lägenheten. Tror att du och Fjodor kommer ha en fin relation ändå, så han kan säkert hjälpa dig om det skulle vara något :).

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, men vill inte känna att jag är beroende av honom ändå 🙂 och det känns konstigt att bo kvar i vårt gemensamma hus på något vis, kram <3

  4. StrongerLife

    Vilken härlig helg du verkar ha haft. Beställt ny bil WOW en BMW också. Shit vad nice. Hoppas du hinner klart med körkortet innan dess, nu har du i alla fall en rejäl morot till att bli klar snart haha.
    Lycka till med allt fina <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish