Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Nyttiga pannkisar

Gjorde jättegoda pannkakor till barnen nu i helgen! Har inga exakta mått men har skrivit upp på ett ungefär. Så hoppas att det blir bra även när ni gör dom då jag som sagt bara slängde ihop utan exakta mått.

Du behöver: 

3,5 dl fiberhavregryn

3 ägg

2 dl keso

2,5 dl valfri mjölk

Vaniljpulver och kanel efter smak

Gör såhär: Mixa ihop allt och stek i smör på ganska hög värme. Vi åt våra med bär och kvarg.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss